Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cs.zs.
üzenetére
Én is napok óta nézegetem az aliexpresst. Redmi 2-t szeretnék. Tegnap az egyik hirdetesnel korrektül ki volt írva, hogy: a global verzió eladás előtt ki van bontva és felrakjak rá a global verziós rendszert. Es ez ezek után nem kap frissítést.
gondolom azért csinálják, hogy mi nem kínaiak ne kínlódjunk sokat a kínai irasjelekkel...
Én tabletet vettem volna a mi.com-on. De valahogy nem akarnak akciozni idén. Lehet marad a mediamarkt mint beszerzési forrás.
Illetve egy porszívó hirdetesnel is beleszaladtam, hogy fel kell rakni a mi-home-ot, atallitani a régiót kínára és csak utána lehet nyelvet választani, pl angolt vagy németet.
A garanciát 1000 hirdetesnel senki sem említi. Gondolom sehol semmire.
Várok egy 90 eurós visszatérítést egy korábbi visszaküldött vásárlásból, remélem visszakapom. A rendszer szerint legalabbis van még pár napom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Apple asztali gépek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Path of Exile 2
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Friss infók a kategória legjobb ár/érték arányú táblagépével kapcsolatban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- iPad 11(A16) 128GB Wifi Hibátlan/2026.11.27.Apple Gar./Akku 100%/p4613
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Samsung Galaxy TAB S9 5G/LTE 8GB/128GB, Állapot- Mintha új lenne, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
gondolom azért csinálják, hogy mi nem kínaiak ne kínlódjunk sokat a kínai irasjelekkel...
Dr.NX