- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Google Pixel topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
f(x)=exp(x)
őstag
Sziasztok újból!
Vettem egy dokkolót az S7-hez, amivel adódott pár problémám.
Nem működik a fülhallgatóm vele, hiába dugom be a jackbe. Valamit ezzel lehet kezdeni, vagy hibás a csatlakozó? (USB-s mikrofonomat ha csatlakoztatom a tabhoz, majd abba dugom a fülest, akkor patent minden, ezzel az az egy problémám, hogy olyan dolog miatt merül a tab, amit nem használok...) -
f(x)=exp(x)
őstag
Nah hát megjött a Tab S7. Eddig nem sokat tudtam használni. Tesóm írt vele, azt mondta neki jobb, pontosabb mint a sajátja (iPad Air 3), nekem is ez a tapasztalatom, viszont ez nem univerzális szerintem, mert tényleg az a helyzet, hogy összességében nem lehet kijelenteni, melyik jobb jegyzetelésre, annyira más a kettő.
Én személy szerint játékon kívül mindig a DEX-et használom, a sima felület mindennapi használatra számomra használhatatlan (felnagyított telefon). A Dex viszont mindent visz ezekkel a jó kis hagyományos lebegős ablakokkal, nagyon jó.
Meg fogom nézni az S7 plus kijelzőjét, mert ugyebár abban Amoled panel van. Mindenesetre ez is brutál, van 4k TV, fullHD-s laptop stb., de ilyen jó panelt én még nem láttam (ez mondjuk esetemben nem meglepő), majd összemérem az Air 3-mal ezt is. -
f(x)=exp(x)
őstag
S7-hez rendelnék type C adaptert. Ami kellene: LAN (ez nem tudom megoldható e), jack csatlakozó, HDMI. Melyik terméken van ez meg a lehető legolcsóbban?
-
f(x)=exp(x)
őstag
Sziasztok!
210 ezerért a Samsung Galaxy Tab S7 jó választás? Kijelző úgy látom IPS, megéri a plusz kb. 40 ezret az S7+ Amoleddel?
Jegyzetelésre és játékra használnám. -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Relisys #61354 üzenetére
Mint már írtam, ezek a Tab S/PRO-k nagyon laggolnak, akadoznak. A kijelzője gyönyörű a tab S-nek, de én a helyedben Sony Xperia Z3 Tablet Compact-ot nézegetnék. A kijelzője nem a legtökéletesebb, de nem laggtenger.
Nogren: nem akarlak lebeszélni, de egy pillantást vess a Sony Xperia Z2-re, a Qifi-s verziót 130k körül ellehet hozni.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Sziasztok!
Az aláírásomba lévő tabot használom már 1,5 éve, elégedett vagyok vele, de ki akarok próbálni valami jobbat.
- hány hüvelykes legyen a kijelző?
8" környékén, kellően kicsi kávával ellátva
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
új
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
itthoni beszerzés
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
játék, internet, filmnézés napi 5 órában
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
150k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Haditechnika, harcászat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest