Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino82
aktív tag
válasz
cidalain #94956 üzenetére
Igen, karira kell. Azért is néztem olyat, ami itthon kapható és személyesen át is lehet venni.
A felbontás szinte mindegy, mert szegénynek már nem az igazi a szeme.
Az én S10e-met adtam neki, amikor lecseréltem. Eddig azon játszott, de ugye az nem a legnagyobb telefon már mai szemmel. Tabletet meg jobban látná, így erre a célra tökéletes lesz. Köszi a választ!Megérheti 40-ért egyébként egy ajándékba kapott bontatlan Galaxy tab A9 gari nélkül? Vagy inkább pl. MM-ből 59-ért? Nekem volt már pár telefonom, ps4-5,tv, laptop stb...és gari időn belül sosem volt velük probléma. Így elgondolkodtam rajta, hogy feltétlenül kell e a garis verzió egy 40 ezer ft-os tabletnél?
-
Rhino82
aktív tag
Sziasztok!
Nagymamának szeretnénk venni egy tabletet max. 65 ezer ft-ig.
Nem lenne extra felhasználás neki. Videókat néz néha, illetve leginkább játszik rajta. (szókereső és ilyen egyéb egyszerű játékok csak.)Samsung Galaxy Tab A9 4/64 GB-ost néztük neki. (ez tűnik a legmegbízhatóbbnak)
Alzán találtam még a Blackview Tab 90 8GB/128GB-at. Ez elég ismeretlen számomra, illetve erről az unisoc prociról sem találtam túl sok infót.
A samuba a helio g99 nem tűnik rossznak. A honor tab 8 van nekem snapi 680-al, ami kicsti gyengébb mint a g99 viszont nekem az is teljesen megbelel a tabletbe.Melyiket ajánlanátok? Vagy van valami más opció ami a keretbe belefér?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest