- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Netfone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gábor323
csendes tag
válasz
tjb007 #42132 üzenetére
Köszönöm a választ én is a Nexus felé hajlok csak az ujracsomagolttól felek egy kicsit, a lenovórol nemsokat találtam de azthiszem csak romcsere után lehet telefonálni mert fórumokon azt olvastam, hogy európai és az amerikai piacon nincs bent ezaz opció. De a telefonálás nem igazán fontos csak egy + lettvolna
-
gábor323
csendes tag
Sziasztok!
7" táblagépet szeretnék venni, 3 G mindenképp kell, 1 GB ram,8-16 GB memória, felbontás nembaj ha nem fhd, 60 max. 70 000 Ft körül, külföldi rendelés nem érdekel. Net, olvasás, filmnézés, zene halgatás és ami lényeg GPS jó legyen mert munkához is használnám (tudom erre vannak a céleszközök de a program amit használok céges és csak androidon működik és amiket használtam idáig telefonokat elég pontosak voltak) esetleg ha telefonálni is lehet vele az sem hátrány. Idáig amiket találtam ebben az árban és szóba jöhetnek Galaxy Tab 2, Lenovo a3000, Nexus7 refurbished.
Melyiket érdemes megvenni vagy valami mást tudnátok ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LEGO klub
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asztalos klub
- Építő/felújító topik
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged