- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
sefan67
aktív tag
válasz
Oldman2 #94793 üzenetére
EUX X216BXXS4CXJ8
-
sefan67
aktív tag
Jogos, de android frissítés és hard reset után (3x is) már nem engedtem hálózatra, 0 frissített applikációval üzemeltem be fél órás pihenőidővel és így is akadt.
Ha frissített volna bármit is, akkor igen tudok róla, hogy kéne várni 1 napot, de így net nélkül kétlem hogy bármit is csinálna háttérben.
RAM pluszt kikapcsoltam, de az se segített. Ezen csak a OneUI 6.1.1. segíthet ha megkapja valaha. -
sefan67
aktív tag
Sziasztok.
BF alkalmával vettem egy Galaxy A9+ 8/128 5G tabletet, de a OneUI felület akadozik és lassú.
Néztem fórumokon, hogy ez már több mint 6 hónapos hiba, és kizárólag a OneUI 6.1-en jelentkezik.
Mivel a tabletet downgrade-elni nem lehet, és ki tudja mikor jön rá nagyobb frissítés, így kb 1 óra használat után ment is vissza Samsungnak.Egyszerűen borzasztó, hogy kezdünk visszamenni a Touchwiz érába, amikor egy menü megnyitása is laggol.
Bónusz hogy a lágy érintéseket nem is regisztrálja az érintőpanel, szóval a multitouch issue-t sem sikerült teljesen megoldaniuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- DOOM - The Dark Ages
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest