Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Katalin81

csendes tag

válasz tjb007 #55750 üzenetére

Köszönöm az ajánlatokat.
    Holnap megnézem őket egyenként, ha van kérdésem - márpedig lesz - írok! :)
    Az első hsz-omban írtam, szóljatok rám, ha hülyeséget beszélek - ebben nem nagyon vagyok jártas. (De így már megint tanulok valamit.)

• Katalin81

csendes tag

válasz csendes #55732 üzenetére

Kedves csendes és tjb007!

Rengeteget olvastam az utóbbi 5 napban a tabletekről.
    Mindig úgy csinálom, hogy látok valahol valamit (hirdetésben, fórumban...), rákeresek, elolvasom mit tud (tesztek), megnézem a véleményeket.
    Általában, mint most is - már túlolvastam...
    De lehet, hogy rosszul csinálom.

Gondoltam, hogy ez (nem lehet rá csak Explorert tenni) még vissza fog jönni - megkerestem :)
    [link]
    És itt a hozzászólásokban van leírva, hogy csak a safari meg a opera megy rá -a legutolsó 3 hozzászólás.

Na mindegy, új nóta!

Min. 8"-os (lehet 9" és 10"-os is), új, megbízható, stabilan működő, HDMI csatl. és SD kártya bővíthetőséggel.
    Nem bánnám a 3G-t sem.
    Fényképezés nem lényeg - hang és a kijelző viszont igen!
    Fontos, az is hogy a szervízháttér biztosított legyen!
    Magyarországon szeretném vásárolni. (Lehetőleg egy normális kereskedőtől, ahova ha gond van, vissza tudom vinni. Ha emiatt 5-10 ezer forinttal drágább, nem érdekel.)
    És a keretet is megemelem 90.000-re. (60-ból nem fog menni, úgy érzem) De ha így is kell még hozzá, valahogy megoldom. Csak tényleg jó kis gép legyen! :)

• Katalin81

csendes tag

Kedves Fórumozók!

Segítséget kérnék tablet vásárlással kapcsolatban. Ajándékba szeretném adni a férjemnek.
    .
    Mindjárt itt az első problémám, hogy androidosat vagy windows alapút vegyek. Én úgy gondolnám, hogy az android rendszer kevesebb helyet igényel, bár szóljatok rám, ha hülyeséget beszélek. (A másik, amit egy cikkben olvastam, hogy a Windows 8-as nem engedi csak az Explorert böngészőnek. Ha lehet rárakni Chrome-ot, akkor felőlem lehet Windows-os is. :) )

Egy erős, megbízható tabletre volna szükségem. Szeretném, hogy legyen benne HDMI csatlakozó, és SD kártya bővíthetőség. Jó lenne, ha a szervízháttere is biztosított lenne :)
    Általános feladatokra lenne használva - email, filmnézés, netezés, e-könyv olvasás, meg egy kis játék.

Kb. 60 ezer forintot tudok rászánni.
    És persze normális kereskedőt is keresek, ahová probléma esetén vissza tudom vinni. :)

Várom szíves válaszaitokat!
    Üdv, Kati

Új hozzászólás Aktív témák