- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
czelu
csendes tag
Sziasztok.Bocsánat lehet,hogy a leírásom nem ide illik,de leírom tanulságnak.Nemrég vettem a vaterán egy mid 7" tabletet,mint megtudtam egy A13 Q88-ast.A táblagép egyik napról a másikra bekapcsolás után csak a kis robotig jut majd lefagy.A tabot 1,5 hónapja vettem az eladó 1 év garanciát vállalt rá.Az illetőt próbáltam felhívni a garancia miatt de a telefonon csak a gépi hang válaszol:"pillanatnyilag nem kapcsolható".A vateráról időközben kitiltották,inaktív eladó lett pedig 58 pozítivja volt.A tanulságot pedig mindenki maga vonja le,én megpróbálok egy illetőt keresni aki talán szoftveresen pár ezer forintért megtudja javítani.Köszönöm ha elovastátok,remélem vásárlás előtt állóknak picit tudtam segíteni.
-
czelu
csendes tag
Sziasztok A13 Q88 -as tablethez keresek 4.2-es androidot,előre is köszönöm a válaszokat.
-
czelu
csendes tag
Sziasztok.Sajnos kaptam egy kínai szar 7"-os tabletet aminek még a gyártmányát sem tudom,csak amit a tablet kíir: modellszám: SoftwinerEvb Kernel verziója: 3.0.8+android6@Linux#188 Tue Apr 16 14:00:04 CST 2013 Build-szám: nuclear_evb-eng 4.1.1 JRO03c 20130416 test-keys. Na ehhez szeretnék egy superuser jogosultságot szerezni,illetve olyan oldalt ahol romokat tudok hozzá szerezni.A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest