- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- BlitzWolf termékek topicja
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeku
csendes tag
-
Zeku
csendes tag
válasz
kiváncsi38 #56741 üzenetére
én elsők között felrakom az app backup & restore programot. többször jártam már úgy, hogy a régebbi verzió jobb volt. a 4.4 is elég bosszantó a telómon, nagyon érik a downgrade 4.2.2-re.
ha a10-et veszek, akkor e-digitálos lesz, ott még 4.2-t írnak. -
Zeku
csendes tag
válasz
kiváncsi38 #56656 üzenetére
Más szempontból is jókat olvastam az Lenovo A10-ről. Csak a rászabott androidot húzták le nagyon a http://www.tabletpcreview.com/tabletreview/lenovo-a10-70-review/2/ tesztjében.
-
Zeku
csendes tag
Sziasztok!
Tablet vásárlási tanácsot szeretnék tőletek kérni.
9-10"-os kijelzővel, főleg internetes használatra kellene, Team viewer-el szeretném az otthoni gépet vezérelni, kb. napi 6 órán keresztül. 45-60e közötti áron.
A szokásos játék, filmnézés dolog nekem nem szempont. A minőségi (lehet műanyag) ház, megbízhatóság, normális programfutás, viszont annál inkább.
A netet ki tudom osztani telefonnal, a 3G csak grátiszként érné meg.
A Lenovo TAB A10-et, és az Asus néhány 10"-os gépét találtam ebben a kategóriában. Van még olyan tab ami ezért a pénzért nem gagyi? Ti mit ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest