- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Egy kis info az Allcube Iplay 10-hez.
Tegnap én is megijedtem, hogy téglává vált - fullosan lemerült, se a gépre, se a töltőre dugva nem indult el, hiába nyomogattam bármit.
Megoldás annyi lett, hogy a töltő helyett gépre kell dugni, egy nagyjából 20 ki/bekapcsolós loop után (kép nincs, csak a Windows hangot hallani) életre kelt....szóval tessék figyelni, hogy sose merüljön le teljesen, mert ha nincs gép a közelben, a töltőről nem fog elindulni se a töltése! -
sz_abika
addikt
Még nem volt időm megköszönni, de nekem az Alldocube iPlay10-en sikerült letörölni a dolgokat, így tisztának írják a keresők.
Köszönöm mindenkinek
-
sz_abika
addikt
Sziasztok,
egy Alldocube iPlay tableten próbálnék frissíteni/más OPot tenni rá, ugyanis egy megbízható forrásból származó Androidot azért mindenképpen tennék rá. A gépen semmilyen China szoftver nincs, csak az lehet gyanús, hogy az "official" honlapon iplay10(U83_V1.0_20170421) Firmware van megjelölve legfrissebbnek, nekem pedig egy 20171205ös verzió fut.
Nem vagyok képben így a kérdés annyi csak, hogy az Androidok mennyire univerzálisak? Mondjuk egy olyan droid elmegy rajta ahol szintén egy MT8163as dobog benne alapon? (Lásd Zenpadok pl)
-
sz_abika
addikt
Srácok, 100€s kategóriában, van most GPS+3G képes tablet, egy legalább 8 colos kijelző mellett?
Én azt hittem alap dolog ezeknél is, úggyhogy egy cuibe i10et most mondtam vissza épp, mivel nagy lendülettel megvettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest