- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016) T280 eszközt.
Viszont nem találok leírást a kijelzőről vagyis annak védelméről. Van e valami kijelző védő rajta (Gorilla Glass) vagy vennem kell rá fóliát? Hol tudok rá fóliát venni illetve milyen ajánlott rá?
Illetve szükségem lenne egy olyan tartóra is amivel a konyhába a csempéhez tudom rögzíteni (tapadókorongos). Sütéshez, főzéshez receptek tárolására is lesz használva.Köszönöm az infót!
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Most vettünk az asszonynak egy Samsung T280-as tabletet.
Miket kell beállítani rajta illetve letörölni ami feleslegesen rajta van ha csak internetezésre (facebook), filmnézésre, fénykép nézésre illetve receptek olvasására lesz használva?
Illetve most wifin keresztül nagyon lassú az internet miért van ez? Ami rajta van Chrome van használatban. -
dewil666
őstag
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék tabletet venni de nem vagyok képben ezekkel a kütyükkel kapcsolatban.
Maximum összeg 50e van rá. 2Gb ram jó lenne illetve minimum 7" kijelző.
Csak új jöhet számításba! (Ahol részletre is megvehetem!)
Átlagos otthoni felhasználásra (internetezés, dokumentum pdf-word-exel, videohívás skype vagy viber, kép, video megjelenítés, kis játék néha). Majd talán később gps használat is lesz de nem elsődleges szempont.
Melyik típus ajánlott illetve miért?
Ezt néztem ki: ASUS ZenPad C 7" -
dewil666
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm tabletet szeretne vásárolni.
7"-8" kijelző elég
Csakis újat garanciálisat szerete a hazai piacon.
Felhasználási kör: Internet, olvasás esetleg filmnézés.
Maximum keretösszeg: nagyon maximum 50 ezer ft.
GPS az jó lenne ha lenne és az usb csatlakozás is.Köszönöm a segítséget!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest