Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mipityu

tag

válasz Mandarinn #18796 üzenetére

Gondolkodtam a Freelander PD10 Tegrás változatán, illetve a pandától azt is rendeltem, mondtam le, de aztán megtaláltam ezt a PIPO U1-et és a 7"-en 1280X800, a JB és a 3066 nagyon megtetszett. Ja és alu hátlap. A méreten kívül azt tudja, mint az A500-am tudott. Harmad áron.
    Én inkább megveszem Kínából.
    Nagyjából 100+ vásárlásnál tartok, javarészt Kína (Hong Kong), 1x faragtam rá egy kb. 25.000 Ft-os telefonnal, de azt is el tudtam adni egy húszasért. Nem rossz volt, hanem a leírt paramétereket meg sem közelítette.
    A pandától szerdán kértem vissza a pénzem. Mikor múlt vasárnap megrendeltem beleírtam, hogy ha nincs raktáron, illetve szerdáig nem küldik (Ők írják, hogy postázás 1-3 nap), akkor töröljék a rendelésemet. Szerdán még mindig paid volt a status. Írtam, hogy storno. Válaszoltak, hogy rendben, nézzem a számlámat. Az előbb jelent meg a kiengedett összeg a számlámon. Azért nevezem kiengedettnek, mert ilyenkor még pénzmozgás nincs, csak a fogadó bank levette a foglalást (internetes kártyával fizettem, nem PayPallal) és a foglalt összeg ettől kezdve újra az enyém.

Új hozzászólás Aktív témák