- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutkut
addikt
Sziasztok!
Budapesten tudtok ajánlani szervizt, ahol cserélnek microUSB csatlakozót? Egyébként egy Asus Memo Pad 8 ME581CL tabletről lenne szó (ha ez további szűrési feltételt jelentene).
Előre is köszi!
-
kutkut
addikt
válasz
cidalain #79199 üzenetére
Hmm, ebben lehet valami.
Banggoodon a kérdések között találtam is egy hasonló kérdést, amire 2 válasz érkezett: az egyik szerint HD, másik szerint Full HD.
Közben észrevettem, hogy jan. 17. óta új verziót árulnak 3GB RAM-mal... Lehet, hogy közben a felbontás meg csökkent 1280x800-ra (csak azt "elfelejtették" piros betűkkel kiemelni).
Vagy ahogy írtad, régebb óta van ilyen verzió, csak az online anyagokat nem frissítették.
-
kutkut
addikt
Sziasztok!
"Teclast P80 Pro" -ból ti milyen verziókat ismertek? Banggoodon kétfélét találtam, az egyiknél azt írja, csak HD kijelzős, a másiknál FullHD-s, viszont a specifikáció nem egyértelmű, mert feltünteti 2 és 3 GB RAM-mal is.
Eközben a Teclast honlapja szerint a kijelző FullHD-s, RAM-ból 2GB van.Most akkor mi az igazság?
Valaki help pls!
-
kutkut
addikt
Sziasztok!
Alsó tagozatos gyerkőcnek keresnék egy tabletet film-, mesenézéshez! Jöjjenek a kérdések!
Hány hüvelykes legyen a kijelző?
Legalább 7".Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Használt is lehet.Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció?
Az ár fontosabb tényező, így ez legyen mindegy.Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Ahogy feljebb írtam, film-, mesenézéshez.Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
Egyelőre próbáljuk meg 20k-ból kihozni a maximumot.Megjegyzés:
Én inkább a telefonok világában vagyok otthon, abból én nem nagyon ajánlanék már 1GB RAM-os, 4 magos eszközöket, de itt látom, hogy ilyenek is vannak az ajánlóban. Ezek HD felbontás mellett tényleg használhatóak még, csak én vagyok finnyás?A válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest