- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsi84
aktív tag
Sziasztok a 8"os tabletek közül az alcor q813i tabot néztem ki.
ez tablet ajánlott kategória? Mert a másik alternatíva a Concorde Tab Slim de az nem igazán megbízható, szerintem.
köszönöm a válaszokat. -
arcsi84
aktív tag
Sziasztok mi az ajánlott tablet most 8" illetve 9,7" méretben?
8"-ra max 50k
9,7"-ra max 65k
Amire használnám net, filmek, némi játék, 3G nem kell bele.
Ami jó lenne, ha nem akadozna a rendszer és bírna egy 6-8 órát.
Ha lehet újat szeretnék, normális garanciával, de ha jó a tipp akár használt is jöhet.Köszi a válaszokat.
-
arcsi84
aktív tag
Ha jól olvastam utána, akkor gyakorlatilag root nélkül kb játékot nem lehet átrakni SD kártyára? Mert ha ez a helyzet lehet nem veszem át holnap a rendelésemet.
-
arcsi84
aktív tag
válasz
Menthirist #32638 üzenetére
Hát 16 GB-os nexus hamar kevés tud lenni, 3-4 játék és pár alkalmazás és a 13 elérhető gigából alig maradt egy kevés. 32-es kell szerintem minimum belőle ...
-
arcsi84
aktív tag
válasz
Menthirist #32621 üzenetére
Én sokat filóztam, Galaxy tab 2 7.0, nexus 7 és prestigio pro duo között. Most rendeltem egy Prestigio-t, kíváncsi leszek, hogy milyen lesz, ha nem tetszik, akkor 8 napig még elállhatok az üzlettől.
Minden esetre alaposan le fogom tesztelni, egy A4-es lapot tele írtam a szükséges követelményekkel és a teszt programokkal, meglátjuk elhasal e.
Ha elhasal, akkor nexus 7 lesz a befutó. -
arcsi84
aktív tag
Hali!
Holnap jön meg a multipad 7.0 pro duo tablet, amit rendeltem. Mivel ez az első tabletem még ismerkedem a dologgal. Szeretnék kérni egy kis segítséget abban, hogy mivel teszteljem a tabletet, hogy minden rákfenéje kiderüljön. Teljesítmény tesztelő programok, olvastam, hogy a wifi vacakol, illetve esetleg az akksi kijelzés se pontos, pixelhiba kereső teszt stb.
Minél széleskörűbben ki szeretném próbálni, hogy beleférjek a 8 napba. (ha esetleg mégse jönne be)
Ehhez kérnék program tippeket illetve jó tanácsokat.Köszönöm
Amúgy, ha jól tudom, akkor nem kell a tablet beépített memóriáján tárolni a dolgokat, apps2SD programmal mindent ki lehet rakni külső kártyára. Ugye?
-
arcsi84
aktív tag
Tudnátok nekem ajánlani 10"-os androidos tabletet 100-130k között? Minél erősebb hardverrel, minél nagyobb akksival, szép kijelzővel.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Synology NAS
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Apple Ipad 10.generáció
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest