- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery85
tag
hihi,találtam zt-180ra a gyártó honaplján win ce operációs rendszert, rá is toltam,hogy kipróbáljam,faszán müxik is,de nem 1024*600ba nyomja a kijelzőt hanem 1024*576ban, nem tudja valaki,hogy hol lehetne frankón kinyújtani
vagy senki nem próbálkozott még ilyennel
-
Gery85
tag
Valaki segítsen pls, Zt-180 alatt hogy a p.csbe kell megváltoztatni a háttérképet? sehol nem találom.
-
Gery85
tag
Valaki probalkozott mar zt-180ala bluetooth dongle-t feltelepiten? Ha ossze lehetne hozni,akkor lehetne navigalni bluetoothos gpsszel.
-
Gery85
tag
hali
van egy zenithink zt-180-asom, most olvasgattam a forumokat, hát látom ez a dolog még nagyon nincs kiforrva,mert semmire nem találtam választ amit keresnék.
szeretnék rá usb-s bluetootht kötni,hogy bluetoothos gps-t hozzá csaltakoztathassak,lehetséges ez valahogy
valamint mi a helyzet ezzel a 2.2vel rá lehet majd heggeszteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest