Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nobbigstein

tag

válasz Ádyka #79880 üzenetére

Köszi a választ, akkor a T5 valszeg kiesik, a jobb kamera, a nagyobb akku és type-C csatlakozás azért számomra fontos különbségek. Úgy látom ezek a T590-ben is megvannak, kb. 20e-rel olcsóbban. Gondolom akkor az jobban megéri.

• Nobbigstein

tag

Sziasztok!

Szeretnék egy új, 10"-es tabletet venni itthonról (vagy még az USA jöhet szóba, de ott mindenre csak 1 év az alap garancia...), többnyire youtube és videotelefonálás lenne a felhasználás, kérdés, hogy ehhez milyen felbontás az optimális, mit gondoltok (úgy látom az ár elsősorban ettől függ)? Az árat nem igazán tudom megmondani, sosem volt tabletem, de mondjuk legyen kb. 100e alatt, de ha csak 60e, az is ok, jó ár érték arány a lényeg.

A kiemeltek közül a Samsung Tab 10.5 (T590) a szimpatikus, vagy a Huawei T5/M3 Lite/M5 Lite (egyébként kösz a listáért, sokat segít, hogy leszűkíti az opciókat), de persze azt nem látom, hogy mi az oka pl. a T5 és az M5 Lite közötti drasztikus árkülönbségnek? Az alap dolgok, amit nézek ugyanazok, meg tudjátok mondani, hogy miért van ez?
    A Samsungra hajlok, mert a Huawei balhé nem annyira biztató (az oké, hogy amit megvettél kap frissítést, de mi van, ha egy év múlva tönkre meg és ki kell cserélni? az új már nem lesz biztos, hogy androidos lesz...).

Emellett felmerül még bennem iPad (2018, 9.7") is pl. a Tab 10.5-tel szemben, szintén nem tudom, hogy melyik érne meg jobban (tudom, ez off itt, de nem tudom, hol kérdezzem meg).

Azt tudjátok, hogy a Samsung és a Huawei világgaranciát ad-e (azt tudom, hogy az apple igen). Azért merül csak ez fel, hogy ha az USA-ból venném, akkor MO-on intézhetőek lennének-e a garanciális dolgok.

Köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák