- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nobbigstein
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy új, 10"-es tabletet venni itthonról (vagy még az USA jöhet szóba, de ott mindenre csak 1 év az alap garancia...), többnyire youtube és videotelefonálás lenne a felhasználás, kérdés, hogy ehhez milyen felbontás az optimális, mit gondoltok (úgy látom az ár elsősorban ettől függ)? Az árat nem igazán tudom megmondani, sosem volt tabletem, de mondjuk legyen kb. 100e alatt, de ha csak 60e, az is ok, jó ár érték arány a lényeg.
A kiemeltek közül a Samsung Tab 10.5 (T590) a szimpatikus, vagy a Huawei T5/M3 Lite/M5 Lite (egyébként kösz a listáért, sokat segít, hogy leszűkíti az opciókat), de persze azt nem látom, hogy mi az oka pl. a T5 és az M5 Lite közötti drasztikus árkülönbségnek? Az alap dolgok, amit nézek ugyanazok, meg tudjátok mondani, hogy miért van ez?
A Samsungra hajlok, mert a Huawei balhé nem annyira biztató (az oké, hogy amit megvettél kap frissítést, de mi van, ha egy év múlva tönkre meg és ki kell cserélni? az új már nem lesz biztos, hogy androidos lesz...).Emellett felmerül még bennem iPad (2018, 9.7") is pl. a Tab 10.5-tel szemben, szintén nem tudom, hogy melyik érne meg jobban (tudom, ez off itt, de nem tudom, hol kérdezzem meg).
Azt tudjátok, hogy a Samsung és a Huawei világgaranciát ad-e (azt tudom, hogy az apple igen). Azért merül csak ez fel, hogy ha az USA-ból venném, akkor MO-on intézhetőek lennének-e a garanciális dolgok.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Háztartási gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- Star Trek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest