- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung SmartTag2 teszt
- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kronos3000
senior tag
Érdeklődnék vajon mennyire hiteles ez a leirás?Ugyanis egy ilyen gép van itthon,és a jelenlegi rendszerrel nem vagyok teljesen elégedett.
Mármint egyáltalán az oldal hiteles-e?
Nem merek semmire kattintani. -
Kronos3000
senior tag
Egy kis seítséget szeretnék kérni!
Gigaset QV830.
Elég régóta elégedetten használom.Most belefutottam egy problémába,és nem találok megoldást.Útra keltünk,és szerettem volna 3g modemmel használni.Van otg kábel,eddig mindent felismert,egeret,billentyűt,pen drive-t,mindent tudtam használni,de a 3g modemmel meg se nyikkan.Kétfélét is próbáltam vodafon-t(Huawei K4605),t-mobile-t(Huawei E173),de semmi...Hiába kerestem a neten semmi értelmes megoldást leírást nem találtam.Tanácsolták már a rootolást,de nem szeretném a két év garanciát kockáztatni.Ha valaki tudna segíteni,vagy hogy hova forduljak,ki a szaki ebben megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gitáros topic
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest