- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kronos3000
senior tag
Érdeklődnék vajon mennyire hiteles ez a leirás?Ugyanis egy ilyen gép van itthon,és a jelenlegi rendszerrel nem vagyok teljesen elégedett.
Mármint egyáltalán az oldal hiteles-e?
Nem merek semmire kattintani. -
Kronos3000
senior tag
Egy kis seítséget szeretnék kérni!
Gigaset QV830.
Elég régóta elégedetten használom.Most belefutottam egy problémába,és nem találok megoldást.Útra keltünk,és szerettem volna 3g modemmel használni.Van otg kábel,eddig mindent felismert,egeret,billentyűt,pen drive-t,mindent tudtam használni,de a 3g modemmel meg se nyikkan.Kétfélét is próbáltam vodafon-t(Huawei K4605),t-mobile-t(Huawei E173),de semmi...Hiába kerestem a neten semmi értelmes megoldást leírást nem találtam.Tanácsolták már a rootolást,de nem szeretném a két év garanciát kockáztatni.Ha valaki tudna segíteni,vagy hogy hova forduljak,ki a szaki ebben megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX