- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
válasz
vihartigris #87949 üzenetére
Egy Huawei T5 10" volt előtte, sok különbséget nem látok. Mindkettő FHD, 224ppi. A fényerő szabályozás talán egy kicsit markánsabb, túlzó, főleg lefelé a Realme -nél. De ez manuálisan korrigálható. A gyári adatok szerint 360 nit, de a tesztek szerint automata módban ez feljebb mehet akár 455 nit -re is. Widevine L1 alap, támogatja a netflix is.
-
Nimda
addikt
válasz
<Adamsky> #87774 üzenetére
Hát én már lemondtam arról, hogy a tok ki-be kapcsolja a kijelzőt. Gondolom a gyártó maga nem gyárt tokot hozzá, ez valami külső cég terméke lehet. Viszont azt nem értem, hogy egy realme tab kompatibilis tokot vettünk, mégis rossz helyen van a mágnes? Pedig valószínűleg nem lett volna nagy dolog a megfelelő helyre tervezni a mágneseket. Ezek szerint a tok gyártója sem tudja hol van a szenzor
-
Nimda
addikt
válasz
<Adamsky> #87719 üzenetére
Szintén zenész. Ugyanezt a Huaweit váltotta nálam is (3/32GB) ami már nagyon döcögős volt + a saját freebuds pro fülesét hol érzékelte az Ai life, hol nem. Leragadt az android 8 -nál és már frissítéseket sem kap (mondjuk nem is vártam többet tőle).
A lekerekített sarkok nekem sem tetszenek, de nem is különösen zavaróak. Nekem is ilyen tokom van, de nálam sem kapcsolja ki-be a kijelzőt. Szerintem nincs a tabletben hall sensor.
A sebességre nincs panaszom, eleinte azért ez is akadozott itt-ott, de mára már kiindexelte magát. A hangja nekem több mint jó, a Huawei után különösen. Talán még a kamerája is szebb fotókat csinál, de ez engem nem érint.
Egyszóval valóban nagyon jó ár/érték arányú tablet a Realme. -
Nimda
addikt
válasz
NandorHUN #70343 üzenetére
Erre voltam kíváncsi, mert nem akartam beleesni egy olyan hibába, hogy a frissebb jobb.Már régóta nem követem a droidok verzióját.
Pár napja kaptam egy régi Asus memopad 10-est (ME102A) de ezen csak döcög a kitkat.Mondjuk sok jót nem írnak erről a típusról itt a topikban.Ezért is lenne a csere, de Asus nem kell, a legtöbb refurbished, ami a gyártóra nézve nálam fekete pont. -
Nimda
addikt
válasz
cidalain #70337 üzenetére
Értem, tehát simán kiadnak egy 6-7-es droidot is 1GB rammal, mégha csak el is döcög rajta.Elvileg akkor jobban járnék egy ekkora rammal szerelt tablettel, ha régebbi droid van rajta.Persze ha az olcsóbb kategóriát nézzük.A játék most nem szempont, inkább a kijelző felbontása és a ppi.
Jelenleg melyik a legjobb minőségű kijelzővel szerelt 1GB-os tablet?
-
Nimda
addikt
válasz
NandorHUN #70334 üzenetére
Mondhatjuk, hogy nőtt a hardverigénye az újabb verzióknak? Pl. az 5-ös 6-os droidokra gondolok elsősorban.Vannak olyan újabb kiadású tabletek, ami 2GB rammal szerelt, ezek általában már 6-os androidot kapják, de ugyanakkor az 1GB-al szereltek még az 5-ös droiddal jönnek.Igazából az érdekelne, hogy a memória igény célzottan az adott verzióhoz van méretezve, vagy igazából csak a kategória határozza meg a memória méretét?
Van olyan tablet ami best buy kategória mondjuk 40e ft-ig? -
Nimda
addikt
Jelenleg melyik a leggyorsabb, leghasználhatóbb android verzió tabletra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen házat vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Konteó topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Gmail
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest