- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
smith1985
csendes tag
Sziasztok! nem vagyok benne biztos hogy jó helyen járok, de nem találtam jobb topicot. A probléma, amiben a segítségeteket szeretném kérni, a következő:
Adott egy kínai noname tablet, aminek a menüjében megtalálható pl a Gmail alkalmazás, viszont google play áruház nincs. Mikor hozzá szeretném adni a meglévő fiókomat a készülékhez (beállíátsok/fiók hozzáadás/google), akkor minden alkalommal ezt a választ kapom: Probléma merült fel a google szervereivel való kommunikáció során. Próbálkozzon később.
A tablet wifin keresztül csatlakozik az internetre, azon keresztül be tudok lépni a play áruházba a meglévő fiókommal, de hozzáadni nem tudom a készülékhez. Ebből kifolyólag letölteni sem tudok az áruházból, így nem tudok használni egyetlen google-hoz kapcsolódó alkalmazást sem.
Kérdésem pedig az hogy van e erre valamilyen megoldás? Ha igen, meg tudom e oldani házilag, vagy inkább bízzam valakire aki gyakorlottabb.
Amennyiben kérdésem rossz topicba került, elnézéseteket kérem! Minden segítséget szívesen veszek, és köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen processzort vegyek?
- Android szakmai topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Musk feloszlatta a Tesla Dojo szuperszámítógépes részlegét
- További aktív témák...
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest