-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
xzeebyt
tag
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni azzal kapcsolatban, hogy vásároltam egy Dell Venue 7 3730-as tabletet, kisebb hibákkal (a jobb oldali részen a navigációs részt nem érzékeli, illetve egy csík van a kijelzőjén). A hibák fel voltak tüntetve ezzel nincs is gond. A gond ott kezdődik, hogy a rendszerinfóba illetve a CPU-Z nevezetű programba is írja h Venue 7 3730. Ez a típus 2gb/16gb-vel rendelkezik, nekem viszont csak a felét írja a rendszer. 1gb ramot lát, és 4.5gb a tárhelyem, ami a 8gb-nél van ugye. Próbáltam sima gyári visszaállítást, hard resetet is, és változatlan a helyzet. Esetleg valakinek ezzel kapcsolatban van valami ötlete ? Semmi ehhez hasonlót nem találtam sehol.
Illetve van egy myaudio7 708qa tablet is, ami 1gb/4gb-s de valami borzasztó lassú, úgy is, hogy tök üres a rendszer csak az alap programok vannak telepítve.. Erre se igazán találtam sehol se megoldást. Ha nem teljesen ide illő a kérésem, akkor kérlek valamit linkeljetek, és akkor ott folytatom a további kérdéseimet.
Köszönöm, szép napot
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest