- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
xzeebyt
tag
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni azzal kapcsolatban, hogy vásároltam egy Dell Venue 7 3730-as tabletet, kisebb hibákkal (a jobb oldali részen a navigációs részt nem érzékeli, illetve egy csík van a kijelzőjén). A hibák fel voltak tüntetve ezzel nincs is gond. A gond ott kezdődik, hogy a rendszerinfóba illetve a CPU-Z nevezetű programba is írja h Venue 7 3730. Ez a típus 2gb/16gb-vel rendelkezik, nekem viszont csak a felét írja a rendszer. 1gb ramot lát, és 4.5gb a tárhelyem, ami a 8gb-nél van ugye. Próbáltam sima gyári visszaállítást, hard resetet is, és változatlan a helyzet. Esetleg valakinek ezzel kapcsolatban van valami ötlete ? Semmi ehhez hasonlót nem találtam sehol.
Illetve van egy myaudio7 708qa tablet is, ami 1gb/4gb-s de valami borzasztó lassú, úgy is, hogy tök üres a rendszer csak az alap programok vannak telepítve.. Erre se igazán találtam sehol se megoldást. Ha nem teljesen ide illő a kérésem, akkor kérlek valamit linkeljetek, és akkor ott folytatom a további kérdéseimet.
Köszönöm, szép napot
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest