- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszwells
aktív tag
válasz
this is life #89925 üzenetére
Köszi! Erre gondoltam. De akkor is van ez a FRP, ha nem volt megadva gmail fiók a Fiókok és szinkronizálások menüpontban?
-
kriszwells
aktív tag
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy egy ismerős hozott egy tabletet, hogy rakjak rá játékokat a gyereknek, de a google play nem enged be. Az eredeti fiókot, ha volt ilyen nem tudom, csináltam egy új gmail cíet hozzá.
A Fiókok és szinkronizálások-on belül engedi hozzáadni a fiókot, de itt is sokszor szinkronizálási hibát ír ki.
A Google play pedig állandóan "Rossz jelszót adott meg vagy fiókja megváltozott" hibá adja.
Beállításokban/alkalmazások/google play adatok törlése már megvolt, újraindítottam, másik emailt is próbáltam. Dátum-idő is rendben van.
Mi lehet a gondja? Mindenképp kell az eredeti email cím? - Köszönöm! -
kriszwells
aktív tag
Üdv! Ismerős ideadta a tabletjét, hogy nem tud bejelentkezni. Hard reset után se sikerül, azt írja nem tud a google-be bejelentkezni gmailos címmel. Azt írja nem sikerül, 24 óra múlva próbáljuk meg. Mi lehet a gond?
"ismeretlen hiba miatt nem sikerült bejelentkezni az eszközre android" -
kriszwells
aktív tag
Üdv! Androidos tabletről törölt képet, hogy tudnék visszahozni? A recuva, easeus nem látja a tabletet, próbáltam mással, de az meg azt írta rootolt tabletról nem tudja. Van valami program, amivel sikerülne? Köszönöm!
-
kriszwells
aktív tag
Üdv! Az miért van, hogy a facebook és messenger ikonja folyamatosan jelez, mintha lenne egy üzenet, de már hetek óta, és nem jövök rá, hogy mi az? Nincs olvasatlan üzenetem. Elég idegesítő, hogy lehetne eltüntetni? Kösz! (Huawei Medapad M3 Lite)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest