- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
válasz
csendes #58327 üzenetére
Most hogy szétszedtem, és mielőtt összeraktam a gépet, tettem szivacsot a hátlap és az akksi közé, így ha kicsit megrázom nem lötyög a belseje a gépnek, de nem is merül mint az állat.
Lehet a lötyögéstől elmozdult valami az akksinál és azért hülyéskedett?Most egész jól bírja. De azért még nem vonok le messzemenő következtetéseket.
-
westcoastog
veterán
Ma kikapcsolva töltöttem, levettem a töltőről, bekapcsoltam, 33%, jól van mondom, most bekapcsolom, szintén 33%, lezárom, majd feloldom a kijelzőt, 96%.
fene sem igazodik ki.Na most töltésvisszajelzés nem jó, ezt mi végzi? Vagy az akksi nem jó, ez a legesélyesebb, harmadik hibalehetőség?
-
westcoastog
veterán
Nem tudom mennyire off ez itt vagy sem, de megkérdem.
Ilyen akksi van a wayteq s7-ben:
Ebayen ezt néztem 3000mAh polymer lith Li-ion, ez jó lenne bele, vagy esetleg egy 4500mah-sat is bele lehet barkácsolni? Vagy csak az eleve benne lévő kapacitásút szabad beletenni?
-
westcoastog
veterán
válasz
Shingen #58284 üzenetére
Nem mondom, néha jó lenne ágyból netezni ha már van.
Most így használgatom, van hozzá billentyűzetes tokom, így játék közben visszatudok írni anélkül hogy alt-taboznom kéne.De ha esetleg lehet majd tudni milyen akksi van benne akkor fogok hozzá rendelni és kicserélem, na meg amúgy is szét akarom szedni, és valamivel kitömni a hátlap alatt, ne lötyögjön a belseje.
-
westcoastog
veterán
Itthon hagytam töltőn, kikapcsolva töltöttem, lehúztam, beindítottam, erre 67%, pedig a töltőképernyő azt mutatta fel van töltve.
Szerintem pusztul az akksi.
Hogyan lehet előhozni a recoveryt ezen az xtab s7-en? Nyomogatom a hangerő és bekapcs gombokat de semmi.
Recoveryből megpróbálnám törölni az akksi adatokat, ha betudnám hozni azt. -
westcoastog
veterán
válasz
csendes #58274 üzenetére
Melegedést nem vettem észre, csak a kijelzó mé meg a netet nyomkodom, de ennyitől nem kellene Ennyire rohamosan csökkennie a szintnek.
Tegnap rootoltuk, kipucoltuk belőle a szemetet, felraktunk kb 2-3 alap appot, böngésző, SU, meg az órajel állítós cuccot.
Elméletileg 5 óra üzemideje lenne, azt nem tudom hogy a képernyő idő nenne van e, de így egy filmet nem lehet megnézni rajta.
Ha lehetne tudni milyen akksi kell bele akkor ebayről vennék egyet, úgy is szét akarom szedni, mert ha kicsit megrázom mozog az egész belseje.-,-
Gondolom az akksi nincs rögzítve, kapna egy gumilapot az akksi és a hátlap közé.Gari már nincs rá.
Lehet kipróbálok egy kikapcsolásig merülést és feltotést, lumia 520-am akksijának is jót tett úgy figyeltem meg. -
westcoastog
veterán
válasz
tjb007 #58272 üzenetére
Nofrills cpu állítgatós dologgal az idle órajelet 370mhz-renállítottam, meg az energiagazdálkodást interactivera tettem, performance-on is volt már, eddig full energiatakarékosban ment root előtt is, addig akadt az egész, sebesség jó, csak ez merülés, de azt hiszem már root előtt is ezt csinálta, használtan vettem pár napja.
Akksit újra lehet kalibrálni? Tettem fel appot ami törli a battery statot, de ugyanugy merül.
Esetleg egy csontra merítés, feltöltés, akk kalibrálás progival?
-
westcoastog
veterán
Üdv.
1 éves wayteq s7-nél normális dolog az hogy merül mint titanic?
Töltőről levéve kapásból csökken az akksi szint, most 77%-nál kezdtem el netezni, lett hirtelen 58%, most meg 45%-on áll.1 év alatt kipurcanna az akksi, vagy teljesen hülye visszajelzés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bittorrent topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/512GB 5G hibátlan új
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest