- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fauno
tag
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani, hogy a Alcatel One Touch Tab 8HD tabletet valahogyan rá lehet kötni TV-re, monitorra?
-
Fauno
tag
válasz
Drizzt01 #45558 üzenetére
Sajnos annyira nem vagyok otthon a témában, úgy tudom, hogy csak akkor tudod frissíteni ha a gyártó kiadott rá egy újabb verziót. A Google Play Áruházban megtudod nézni, hogy pontosan melyik programhoz milyen Android verzió a minimum igény, ha netán megvan a szükséges Android verzió, akkor más lehet a gond, akkor én hardveres gondra tippelnék (hardverileg nem kompatibilis). Várjuk meg, hogy mint mond rá egy szakértőbb kolléga.
-
Fauno
tag
Sziasztok!
Van valakinek itt Alcatel 8 HD tabletje?
Ti milyen tokot vetettek hozzá és hol? -
Fauno
tag
Sziasztok!
Melyik tablet lenne a legjobb választás max. 35e Ft-ig?
Kicsit olvasgattam itt a fórumban, elsőre az Alcatel One Touch Tab 8HD tűnik a legjobbnak.
Esetleg jobb választás lenne a WayteQ xTAB-700qci vagy valamelyik Prestigo modell?
Egyéb alternatíva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged