-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Bartfaib #75870 üzenetére
Mit ertesz azon hogy nem elfektetett valtozat? Mert ezen nem tudok tullepni.
Allitva kell fogni, mint egy telefont, aztan akkor nem elfektetett
Mivel nincs a hosszu oldalon a kijelzonel home gomb, logo semmi, igy nem ertem miert nem lehet az allitva fogom az alapertelmezett allapot.
Update: ja latom a huaweinel ott a logo, es a kamerapotty mindkettonel. Tul kell lendulni ezen. 8-ason nem ott vannak, es lehet rajtuk PDF-et olvasni. Szerintem jobb is, mert en kezben tartva olvasok, es nem mindegy milyen nehez tabot tartok a kezemben: kisujjal tamasztom, es volt mar hogy a kicsi tabtolnis fajt a kisujjam.Nincs mas ajanlott tab ebben a kategoriaban, csak a Lenovo es a Huawei.
Hasznaltan lehet venni Samsu g SM-T580-at ami ezeknel kicsit jobb kijelzoben is, processzorban is, de mar 2 eves gep. Hasznaltan kb hasonlo arban lehet, az is van feherben, es Samsung...8 colban sem tudnek mast mondani mint a ket ajanlottnak a 8-as kistesojat.
(Tenyleg azt kell mondani, hogy ha anyazni akar, meg azt akarod hallani 2 evig, hogy istenem de fos ez a Samu tablet, akkor meg lehet venni. Ertem hogy mire kell, metud nyitni pdf-et, nem gond, de ha mar nezltezget, es 2-nel tobb tabot hasznal, akkor a tabvaltas 5-10 masodperc lesz. Ha esetleg meg face is menne mellette, vagy pdf reader, akkor az alkalmazasok kozott mindig ujra fog tolteni... Ez mulik a ramon, szoval kell a 2. Most nem azt mondom, hogy nem lehet ellenni 1 gigaval, most en is olyanrol irok, de en ezt 3-4 eve vettem. Ma eszembe nem jutna. Neha felcseszi az agyam, de teny hogy hasznalhato, de tudok kompromisszumot kotni: marad 60-70 rugo a kezemben ha most nem veszek helyette ujat
)
-
cidalain
veterán
válasz
Bartfaib #75866 üzenetére
igen, az 1,5 Gigával van a legnagyobb baj. a samu touchwiz rendszere amúgy is alapból több memóriát eszik, gyakorlatilag olyan a használata, mint egy másfajta tab, amiben csak 1 giga ram van. ettől függetlenül is az adott gép legalább 3 éves konstrukció. az E széria kifejezetten alap, újkorában sem volt egetverő, ráadásul még túl is van árazva. ez a hardver egész egyszerűen nem ér többet 30-nál jelenleg szerintem.
a másik kettő ajánlott típus messze jobb felhasználói élményt biztosít. ár-érték arányuk jobb, később avul el szoftveresen mind hardveresen. (tulajdonképpen a samu már elavultnak számít)lenovoból is van fehér, így a csajos szín nem lehet akadály. a designnál ne a forma legyen az elsődleges szempont. ráadásul van, ahol 46-ért meg is vehető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest