- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keresztapper
senior tag
válasz
csababarca #40901 üzenetére
Játékra nem igazán ideális a Samu, én inkább az ASUS-t venném. A frissítésekre meg nem lehet panasz náluk. A szervizre már annál inkább..., de reméljük, arra meg nem lesz szükséged
-
Simba86
senior tag
válasz
csababarca #40901 üzenetére
Csaba, nálad nem játszik a külföldi rendelés? nemrég rendeltem egy tabot ebayről, teljesen hibátlanul megjött, tökéletesen elégedett vagyok vele, még írtam is róla a logoutra
kérdezhetnéd, hogy miért szólítottalak meg ilyen közvetlenül, erre csak annyi a válasz, hogy amennyiben az eurobarcás Csaba vagy, akkor régen jókat dumáltunk ott
(persze én nem ezt a nevet használtam, amíg aktív voltam
jah, amúgy még mindig egyetértek a nézeteiddel, én is úgy látom, h selejtes a vezetés jelenleg...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ARCTIC Liquid Freezer III 280 A-RGB Black CSAK KIPROBÁLVA VOLT! 2ÉV GARI VAN RÁ
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest