- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 4G
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
umfrider
üzenetére
Bár nem vagyok apple párti egyáltalán, de azért ennyire ne vedd semmibe
GPS pedig van benne, nem? Azt legalábbis tudom, hogy ismerősömnek van, és egyszer betájoltuk magunkat rajta egy térképen, szóval gondolom...
Másfelől, már 165k-ért lehet kapni, ami azért szerintem nem nevezhető irreálisan soknak. Más kérdés, hogy én kb. a harmadát szánnám ilyen gépre, és a bluetooth fájlküldés és az usb alap lenne.
Arra eddig fel sem figyeltem amúgy, hogy 4:3 képarányú...Tudtok olyan helyet, ahol meg lehet taperolni ilyen tableteket, és az nem z0d1AKnál van?
Leginkább valami budapesti boltra gondoltam, és pl. arra a Bluepanther Thunderre. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
umfrider
üzenetére
Frissítést? Ebben van lemaradás, bár elsősorban a gyártóknak köszönhető, nem az Android-nak. Én 1.6-al vettem a Tattoo-t, szerettem, semmi gond nem volt vele, nem is éreztem hátrányát, hogy nem 2.1-et használok, hiszen nincs rá.
Most váltottam Milestone-ra, de nem a frissítés miatt. Én nem keresem a HDMI-t sem az iPad-on, mint ahogy más gépen sem, mivel nem használnám sose.
GPS? Valószínűleg azt sem, esetleg csak nagy ritkán.Továbbra is azt tudom mondani, hogy vannak, akik istenítik a filléres kínai cuccokat, ám én továbbra sem nézem őket sokba, ha használhatóság kell, akkor a zsebbe kell nyúlni - véleményem szerint.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
umfrider
üzenetére
Rossz oldalról közelíted meg a dolgot. Nem érdemes Apple-lel összehasonlítani.
Okok:
iOS - Android -> két különböző op.
10" - 7" -> két méret, az egyik inkább otthoni használatra kényelmes, míg a másik kompakt, hordozható
Csúcskategória - Fapad -> legfogósabb indok, amiért nem versenyeztetném semmilyen módon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

GPS pedig van benne, nem? Azt legalábbis tudom, hogy ismerősömnek van, és egyszer betájoltuk magunkat rajta egy térképen, szóval gondolom...
Leginkább valami budapesti boltra gondoltam, és pl. arra a Bluepanther Thunderre.

Dr.NX