- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
Sztem ez a felbontás elég nyűglődős tud lenni, mert sokat kell oldalra görgetni és a 2400-as akksi sem lesz gari a világbajnok üzemidőre, de ha a kintről rendelés nem játszik, akkor árban sztem eléggé ütős. Egyébként ami még elég közel áll hozzá árban (ha nem bukik meg a vámon), az ez, de ha dualcore cpu kell meg ips kijelző, akkor sajna még feljebb kell menni árban. Utóbbiakat azért mondom, mert ez már sokaknak elvárás, bár te nem említetted és végül is arra amire írtad h kell, nem is létszükség.
-
rakal
senior tag
Szia!
Szerintem nem fog menni,ezeknek a termékeknek a szoftverfrissítése kiszámíthatatlan.A kínaiak eszméletlenül rugalmasak,és gyorsan is fejlesztenek,ha lehetne,,akkor újonnan is a 2.1-es Androiddal szállítanák,ha logikusan végiggondolod,valószínűleg hardveresen nem ok a dolog.
Én a SmartQ V5 2.1 Androiddal vagyok így,már fél éve várok a javításokra,esetleg 2.2-re ,de nincs,kijöttek a 7 collos tabletjükkel,most arra fejlesztenek gőzerővel,arra viszont már volt több update is,a fél 3/4 éves hardverre ezek szerint nagy ívben tesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robogó, kismotor
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- OLED monitor topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged