- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebede
őstag
Nem igazán értek ehhez a részéhez, mert nem érdekel, meg játszani se szoktam.
Nagyjából annyit tudok, hogy az X23 lényegében ugyan az mint az X20 picit felhúzva, emelt órajellel.
Mindennapos használatnál észre sem veszed, szerintem még játékoknál is elenyésző lehet a különbség. -
Breki
veterán
Én meg konkrét tapasztalatokról beszélek ahol bevált, itteni szervizesek és ismerősök szerint. Pont nem legenda.
Alapvetően a rizs párátlanít, kivonja a nedvességet, és magába szívja azt.
Mert a rizs, nedvszívó és olyan pontokból is ki szívja a vizet ahol pl. a rongy nem ér be.a rizs elszivja a nedvesseget, tehat abban a terben ahol van a paratartalom nagyon kicsi lesz, ezaltal a nedvesseg a telobol nagyon konnyen elparolog, es ami elparolog azt is beszivja a rizs.
A telot es a rizst egy zart terbe kell tenni, peldaul egy uvegbe amit hermetikusan lezarunk a fedelevel.
Az elázott telefont nem egészben kell beletenni, hanem szétszedve. Egyébként sokkal nagyobb a hatásfoka ilyen szempontból a szilikon golyócskáknak. Persze, totál elázott telefonnal nem fog csodát tenni.
sótartóban is ajánlatos rizsszemeket tenni. A só nem fog egy tömbbé összeállni a nedvességtől, amit a levegőből felvesz.De nekem mindegy nem akarok offolni aki nem hiszi nem hiszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest