- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
zolipapa74 #60244 üzenetére
Expansys-rol nem irtak rosszakat, ajanlottak ebben a topicban is mas markaju tablet beszerzeshez. Be lehet vallalni ugy gondolom.
(Aterzem egyebkent a lelektani hatart nalam is annyi volt. Viszont a szemelyes velemenyem az, hogy minden fillert megert. Nemcsak hogy azt kaptam amit vartam, hanem tobbet. Ezelott nem ilyen tabokhoz voltam szokva, igaz nem nagyon hasonlithato ossze egy az egyben egy regebbi konstrukcioval. De hasznalhatosagban mindenkepp jobb mint a korabbi gepeim)
-
cidalain
veterán
válasz
zolipapa74 #60229 üzenetére
Viszont az Asus kompromisszumosabb jatek teren. Jo irod hogy egyszerubb jatekok kellenek, de ez kesobb is igy marad, vagy fenetudja?
Az LG jobb valasztas lehet, de szerintem 40-ert megkapod itthonrol is, nem kell romaniabol rendelni...Viszont ha nem lesz durvabb grafikat igenylo jatek, hanem csak ilyen logokain egyszerubb angry birdsn akkor az asus a nagyobb tarhely es kisebb ara miatt lehet a jo valasztas.
Lenovo a leggyengebb ezek kozul. Mivel a penz eleg a masik kettore, nincs ertelme sporolnin mert azzal teljesitmenyt is sporolsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Goddess of Victory:Nikke
- Horizon Forbidden West
- Tőzsde és gazdaság
- Anime filmek és sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Synology NAS
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest