- iPhone topik
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Ulefone Armor 23 Ultra - tudás is van a páncél mögött
- Apple Watch
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
zolipapa74 #60244 üzenetére
Expansys-rol nem irtak rosszakat, ajanlottak ebben a topicban is mas markaju tablet beszerzeshez. Be lehet vallalni ugy gondolom.
(Aterzem egyebkent a lelektani hatart nalam is annyi volt. Viszont a szemelyes velemenyem az, hogy minden fillert megert. Nemcsak hogy azt kaptam amit vartam, hanem tobbet. Ezelott nem ilyen tabokhoz voltam szokva, igaz nem nagyon hasonlithato ossze egy az egyben egy regebbi konstrukcioval. De hasznalhatosagban mindenkepp jobb mint a korabbi gepeim)
-
cidalain
veterán
válasz
zolipapa74 #60229 üzenetére
Viszont az Asus kompromisszumosabb jatek teren. Jo irod hogy egyszerubb jatekok kellenek, de ez kesobb is igy marad, vagy fenetudja?
Az LG jobb valasztas lehet, de szerintem 40-ert megkapod itthonrol is, nem kell romaniabol rendelni...Viszont ha nem lesz durvabb grafikat igenylo jatek, hanem csak ilyen logokain egyszerubb angry birdsn akkor az asus a nagyobb tarhely es kisebb ara miatt lehet a jo valasztas.
Lenovo a leggyengebb ezek kozul. Mivel a penz eleg a masik kettore, nincs ertelme sporolnin mert azzal teljesitmenyt is sporolsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Redmi Note 13 4G
- Tőzsde és gazdaság
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Új, makulkátlan Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest