- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple Watch
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÖregMackó
tag
válasz
cidalain #91784 üzenetére
Jelenleg nincs más lehetőség, újra kell inditanom. Reménykedtem, hogy valamilyen memória művelettel egyszerűen gyorsan lehet alapállapotba hozni valamit ami miatt nem megy a video lejátszás, de nem sikerült megoldást találni. Írtam az Alldocube supportnak, de persze mondtak néhány alap dolgot, ami semmit sem okozott, wipe cache meg adattörlés de erre semmi sem történik, csak az újraindítás javítja meg. Igazából még azt sem tudom mi az ami előidézni, tudatosan kéne egyféle forrást használni addig amíg a jelenség nem jön meg. De kb. 3 óra kell hozzá vegyes használattal, FB, youtube, netflix, Chrome amikor egyszercsak már lejátszás helyett a homokórázás jön, és onnantól nincs más illetve semmi próbálkozás nem használt, hogy újraindítás nélkül megjavuljon. 2-3 perc nem a világ tudom, inkább csak a kiváncsiság miatt keresem a megoldást. A legújabb firmware-t flasheltem rá, de ugyanaz a jelenség az újjal is mint a régivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Kerékpársportok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox Series X|S
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Gmail
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest