- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
A kérdés, hogy mennyi pénzért. Huawei T5 a legolcsóbb. Hardveresen alapjaiban véve megegyezik az M5 lite-tal, csak nincsenek rajta a felesleges sallangok (gyengébb kamerák, akku kisebb, ujjlenyomat nincs ilyesmi). Samu az Samu, idén kihozták ezt, így már utolérte a konkurenciát, bár talán kicsit gyengébb a bele. Lenovo M10 nekem még új, mondjuk amúgy is, a paraméterek biztatóak, az eddigi Lenovo a tapasztalatok jók, így ez is vállalható lehet.
(#79544) BogyóBP
Ha a Vodafone tab 2 GB ramja kevés, akkor én 3GB ram és 8 magos social irányba indulnek el. Ez nem jó hír, mert újonnan 50-ert itthonról nincs ilyen. Kína ha opció, akkor 130-180 dollár között már kaphatók jó tabok (Xiaomi Mi Pad 4, Lenovo Xiaoxin, Chuwi Hi9 Pro például, a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest