- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
A kérdés, hogy mennyi pénzért. Huawei T5 a legolcsóbb. Hardveresen alapjaiban véve megegyezik az M5 lite-tal, csak nincsenek rajta a felesleges sallangok (gyengébb kamerák, akku kisebb, ujjlenyomat nincs ilyesmi). Samu az Samu, idén kihozták ezt, így már utolérte a konkurenciát, bár talán kicsit gyengébb a bele. Lenovo M10 nekem még új, mondjuk amúgy is, a paraméterek biztatóak, az eddigi Lenovo a tapasztalatok jók, így ez is vállalható lehet.
(#79544) BogyóBP
Ha a Vodafone tab 2 GB ramja kevés, akkor én 3GB ram és 8 magos social irányba indulnek el. Ez nem jó hír, mert újonnan 50-ert itthonról nincs ilyen. Kína ha opció, akkor 130-180 dollár között már kaphatók jó tabok (Xiaomi Mi Pad 4, Lenovo Xiaoxin, Chuwi Hi9 Pro például, a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged