- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Motorola is Air mobillal készül
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cidalain #69556 üzenetére
Teljesen egyetértek.
Szerintem engedd el te is. Engem elképeszt, hogy döntéshozói poszton ilyen gondolkodású emberek vannak az oktatási rendszerben. Bár egyben meg is magyarázza az aktuális helyzetet idehaza.
Én is a Pisa-tesztet hoztam volna fel példának, mint érv, hogy mennyire jól működik a 90-es évek oktatása a jelen korban, a vicces az, hogy ő is. Felelősség áthárítás, magyarázkodás az megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard + USB-C Hub
- Bontatlan E olvasó..
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Apple iPhone 12 Pro Max Gold Arany stílus, Pro kamera, 5G 256 GB,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest