Hirdetés
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Apple Watch
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
q2w3
senior tag
válasz
stewe780
üzenetére
Én ismerek, vagyis olyanom van
Nvidia Shield Tablet. De ha googlebe beírod a kulcsszavakat, elképzelhetetlennek tartom, hogy ne adja ki. Amugy olcsóbb picit mint a Samsung Tab S, viszont erősebb SoC van benne és mivel "csak" Fullhd a felbontás ezért mindent nevetve visz. Azt hiszem ez eléggé gaming tablet. Itthon nem kapni, viszont német,francia, angol ebayről bármikor tudsz rendelni hivatalos garanciával. -
cidalain
veterán
válasz
stewe780
üzenetére
Szerintem azt hivjak gamer tabletnek amiben az elerheto legcsucsabb procit dobtak bele. Igaz ezegy normalis kozepkategorias gep haromszorosaba fog kerulni.

Igen tenyleg nagyon ugy tunik hogy egy tabot max 2 evre terveznek. Ennyi ido alatt rohamosan elavultta valik. Nem tudom csokken e a fejlesztesi tempo, az elmult 5 evben tapasztalttol, de van egy olyan erzesem hogy nem fog.Szerintem az LG egy korrekt cucc, en csak ajanlani tudom. A3500-hoz kepest szebb kepet, jobb akkuidot, szebb kinezetet, kisebb sulyt tapasztaltam, meg gordulekenyebb androidot. A facebook ugyanolyan gyorsan ment mindegyiken

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- BestBuy ruhás topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nvidia Shield Tablet. De ha googlebe beírod a kulcsszavakat, elképzelhetetlennek tartom, hogy ne adja ki. Amugy olcsóbb picit mint a Samsung Tab S, viszont erősebb SoC van benne és mivel "csak" Fullhd a felbontás ezért mindent nevetve visz. Azt hiszem ez eléggé gaming tablet. Itthon nem kapni, viszont német,francia, angol ebayről bármikor tudsz rendelni hivatalos garanciával.

Dr.NX