- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtend
senior tag
válasz
Milka 78 #57194 üzenetére
Te ismered azt a Prestigo tabot amit ajánlasz? Mert elég jónak tűnik, GPS meg minden, csak 8GB tárhely van benne. Ha ismered, akkor leírnád, hogy hogy van particionálva? Mert nekem ez elég fontos lenne, mert én is tab vásárlásra készülök, csak én úgy szeretném, hogy az egész család tudja használni. Nekem a GPS lenne a jó, asszonynak vennék hozzá egy bill-t és nem az én sz.gépemen farmerama-zna meg filmet nézne rajta, a gyerek meg néha játszana. Csak itt van a bibi...amit szeret játszani az a spiderman meg az ironman amik összesen 2.2 GB-t foglalnak és ha csak 1giga van adva a partícióból az appoknak akkor már szívás....vagy van már erre a tabra okosság mint a WayteQ-re, hogy SD kártyát meg add neki, hogy azt lássa tárhelynek? Thx a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G 128GB Mystic Silver
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 7212 Rugged Extreme - i7-8G I 16GB I 256SSD I 11,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest