- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aag
őstag
akkor neked inkább netbook kellene.
Azt már vettem. Tabletet is szeretnék. Sajnos még nagyon gyerekcipőben jár, de jó jel, hogy nagyon gyorsan fejlődik. Érdemes várni rá. Úgy tervezem, hogy november közepén veszem meg. Reményeim szerint addigra lesz majd jó árban olyan kivitelű amivel viszonyleg sokáig együtt tudok majd élni.
(#5308) rakal: Ha felrakod az Anysoftkeyboard magyar verziót,még válogathatsz is a különféle magyar billentyűzetkiosztások között(QWERTY,QWERTZ)
Köszönöm a felvilágosítást. Szóval alapból az Android nem tudja az ékezetes "billentyűzetet". Akkor jól tudtam. Gondolom ez a kis progi csak nemrégen létezik. Nem értem z0d1AK emiatt miért marasztalt el olyan csúnyán.
(#5311) TTomax: De, ponthogy tetszenek a tabletek. De mivel megfontolt ember vagyok és nem szórom a pénzemet az ablakon, várok. Követem a fejlesztést mindaddig, amíg kiér a gyerekcipőből. Ráérek venni. Van más játékszerem is.
(#5312) I.T.E.M
(#5313) Ditker: pénteken már vágtáztam is a wayteqhez hogy (...)
Hová? Netán ott is vetted?
(#5314) rewentlow: nálam a 120 ezer forint volt az a lélektani határ, ami után azt mondtam, hogy nekem ez márpedig kell
Igen, ezt latolgatom én is. Kitűztem, hogy 100 alatt legyen. Viszont 20%-al drágábban talán már meg is találnám a nekemvalót. Átgondolom még a dolgot. Mindensetre jó. hogy leírtad a te választásodat. Köszönöm!
Egyébként pedig elmondom, hogy nem jövök már ebbe a topikba többet. Minden jót nektek és köszönöm a sok segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Elektromos autók - motorok
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Asus TUF Gaming A15 FA507 - 15,6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 4050 -2+ év gar
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest