- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freesia
csendes tag
válasz
tjb007 #38713 üzenetére
laszlohu, belajkl, tjb007, vlevi!
Köszönöm szépen a válaszokat! Az én szívemhez is az Asus áll közelebb, megkönnyebbültem, hogy mások is azt látják jobbnak a terveimhez.
Nem tudom, hogy a 15 méteres wifi hatótáv reális elvárás-e, mert sok helyen olvastam rosszakat, igaz, nem az általam kinézett márkákról. Fogalmam sincs, mennyi a normális.
Wifin át tudom küldeni a képet (és a hangot is) a tv-re? (IP-tv + CRT tv) Pl.: film, játék, netezés,...
A kapacitív stylus-ból elég széles a skála, 300-12600 Ft-ig láttam. Szerinted milyen árban volna reális az Asushoz? Mind ilyen kis bufli végű? Azt hittem, hegyesebb. Semmi lényegi különbséget nem tudtam fölfedezni rajtuk, csupán a súlyukban tértek el egymástól egy kicsit a leírás alapján. Tudnak ezek bármit azon kívül, hogy az ujjamat helyettesítik (és pontosabban céloznak)? Kell bele elem vagy csak egy "bökő" és kész?
Úgy érted, hogy az online játékok akadoznak vagy el sem indulnak vagy az egyik rendesen megy, míg a másik sehogy? Vagy mi a helyzet?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest