Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Egykezes zongoradarab a Vivotól
- Két új egyszerűbb Qualcomm rendszerchip érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Treff86
üzenetére
Hallgass Zodiakra, a samu nem egy rossz darab, takarekos az akksival, pdf-bol csak a nagyon osszetetteket nem nyitja meg, legalabbis nekem eddig csak egy 250 oldalas pdf fektette meg eddig...jo uzemido, tartalom fogyasztasra tokeletes eszkoz a tab, annyira ne nezzd le ezen muszaki cikkeket, miota megvan,a laptop tan csak havonta egyszer van a kezeim kozt. Amugy en is kinai tabbal kezdtem, volt vele nyug es gond, de tanultam belole soha tobbet noname. Ha teheted vegyel egy markasat reszletre ,ha ero kell es elvagy kevesebb uzemidovel is akkor asus memopad smart, ha eleg a kozepes hw de 10 ora koruli uzemido jol jonne akkor samu..
Otika ...
Varj egy picit es jonnek a prestigio multipad 2 , 8colosa only wifi verzio 44000 korul van, ips panel es emlekeim szerint rk3066 soc. Ja es az extremnel kaphato...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX