Hirdetés
- iPhone topik
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
válasz
this is life
üzenetére
Szevasz!
Köszönöm... Így illik.
(((Ismerem, próbáltam mind régóta, elnézést, hogy nem verem nagydobra...Én csak IGOban gondolkozom, a többitől valamiért idegenkedem. Meg aztán: kb. ugyanazt látom PNA-n, PDA-n, Androidon, immár évek óta,talán ezért.))) Van még azért Smart2Go is, használható, de korai változata elég embrionális. Az alap megy neki, de csak az alap, semmi extra.
Üdv: StMiklos -
Ropman
tag
válasz
this is life
üzenetére
Én is köszönöm az offline navi megoldásokat

Esetleg kérhetnék még tjb007, Chaser, z0d1AK, laszlohu kollégáktól is egy listát, hogy ha most kellene / szeretnének tabot venni, mi / mik lennének a befutó modellek ? ( tudom a pénz meghatározása sokban befolyásolja a választást, de mondjuk saját pénzetekhez mérten. [ én amúgy mint fentebb írtam kb. 80e alatt szeretnék maradni végül, de ezt is simán túl léphetítek, ha úgy érzitek, hiszen lehet 100 felett van, amit szerintetek érdemes egyáltalán megvenni. ])
Amúgy lehet hasznos volna egy ilyen lista a topic első hozzászolásában. Egy lista amiben mondjuk az igazán régi motorosok, egy listát állítanának össze, hogy mi az éppen favorít 30e, 50e, 70e, 100e feletti vásárlok számára, és ha ez havonta egyszer frissülne, akkor a legtöbb embernek automatikusan meg lenne a válasz, hogy mit is vegyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- További aktív témák...
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék tok
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX