Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jeannie

senior tag

válasz krokk #27598 üzenetére

A minőségi nálam csak annyi, hogy ne tünjön gagyinak, ne zörögjön, essen szét. Amiket 40-50 ezer környékén látok telós meg műszaki cikkes boltokban, eléggé nem ez a kategória, van aminek olyan pereme van, hogy vágja a tenyeremet. Ami nem néz ki jól, arról én nehezen fogadom el, hogy jó is. Ettől függetlenül nem kitétel, hogy ASUS, Samsung vagy Sony legyen, csak hogy jó.
    A rajzolás inkább ilyen hirtelen leskiccelés, ami eszembe jut, meg kézírásos jegyzetelés, mivel a telefonon ez gond nélkül megy pennel, nem hinném, hogy kell emiatt valami extra tablet (Skitch meg SketchBook, ilyenekre gondolok).
    Méretben meg azért vagyok bizonytalan, mert a Nexus 7 pl. tuti jó lenne, nem akarom a méret miatt kizárni, de ha van 8-10" között akár valami tavalyi cucc, ami hardverben elég erős, akkor inkább a nagyobbat. A Samsung első szériás Tab-jait néztem, de azok meg pont a flashen hasalnak el. :F.
    Eredetileg notebookot akartam venni, és annak az árát rászánom, szóval nyugodtan lehet 150-200 ezerig lőni a táblákat.
    Alma kizárva, elvből nem akarok minden appot tízszeres áron megvenni újra, amit egyszer már android alatt kifizettem.

Új hozzászólás Aktív témák