- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Több oka is lehet annak ha nem megy valami aminek mennie kéne, például hibás a szoftver, rossz a videofájl kódolása vagy akár magával az alkalmazással is lehet gond amivel szeretnéd lejátszani.
Az a helyzet, hogy ezek a 3rd party alkalmazások sem működnek mindig tökéletesen ellenben azzal amit gyárilag is ráraknak, az általában mindent megeszik csak hát ezek a gyári alkalmazások elég puritánok és kevés beállítási lehetőséggel rendelkeznek.
Korábban azt írtam, hogy a 2160p -nek is mennie kell, nos, rosszul emlékeztem, az A13 -nál az 1080p a maximum. -
z0d1AK
nagyúr
A Concorde Tab One tabletre OTG segítségével rádugtam az ASUS 1,8"-os külső merevlemezem. Külső táp nem kellett, meghajtotta gond nélkül. MX Playerrel indítottam el közel két órás, 720p-s .mkv filmet, azt gond és akadás nélkül, tökéletesen lejátszotta. FullHD-s film éppen nem volt kéznél, így azt nem tudtam megnézni, hogy szereti az A13.
Felvetődhet viszont a kérdés, hogy HDMI nélkül 800×480 pixeles kijelzőre mi a fenéért kellene HD film? Szerintem erre bőven elég a sima DivX is, egyszerűen a kijelző miatt nem érződik minőségbeli nagy különbség. Talán a HD még az akkumulátort is jobban meríti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest