- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- LTE frekvenciák
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soni84
tag
válasz
tjb007 #17880 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek a választ!
A Tegra igazából a tegra-zone miatt tetszik, mert elég sok arra alapozott játék van, amikkel játszok. De mindegy, nem a játék a fontos.
Várni sajnos nem tudok, mert pont a nyaralás miatt szeretnék egyet várárolni, ami kb. egy hét múlva lesz. Régebben volt Transformerem azért mondtam azt.
Ez az új Nexus 7 is megfelelne, csak ez nagyon pici. Kár hogy nem 10"es. Árra is nagyon jó.Egyébként igen, angliába akarom megvenni
Még a régebbi Ipad2-n is gondolkodtam, csak az ha jól tudom flash nélkül van, ami nekem azért kéne mert beágyazott flash dokumentumfilmeket szoktam nézni, illetve gondolom rippelt filmeket se olyan könnyű rá fölrakni mint egy androidra..
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ANNO 1800
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Interactive Brokers társalgó
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest