Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
illes.bence
üzenetére
Veletechen próbáltam a Ghoo-t. A képernyője a kis felbontás mellett még fakó is, nekem nagyon nem tetszett. Ja, és akadozott a menüje. A konzumban az Euronics-ben a múltkor(max 1 hónapja) láttam egy fénymásolt lapot, amin valami 30k-s tabletet reklámoztak, az is talán van még.
-
szilchi
őstag
válasz
illes.bence
üzenetére
Bár csak felületesen néztem át a két tablet tulajdonságait,de azt kell mondjam gyk. ugyan az a 2 gép.Talán annyi,hogy a Ghoo tab 10 g-al könyebb.Én a Concorde-ra szavazok,mert azt ki tudod próbálni.Ha meg az nem tetszik,akkor még ott a Ghoo.
-
tjb007
nagyúr
válasz
illes.bence
üzenetére
Pedig eléggé érhetően elírtam, ennél magyarabbul már nem tudom.
Ha nem állna a ConCorde mögött olyan support amilyen akkor azt tanácsolnánk, hogy nézd meg élőben, tapogasd meg, próbáld ki. Ha erre nincs lehetőség akkor meg azt kell választani amelyik jobban tetszik (külsőre). Más alapján nem lehetne dönteni mivel belül mindkettő egyforma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Automata kávégépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- RedMagic Astra
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Dr.NX