- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz
philoxenia #3455 üzenetére
na azé, mer nekemse...
sokáig nemértettem, mértkell egyeseknek E-Book olvasó, mikor ott a tablet. (vagy az Ipad)aztán rájöttem, mert strandon pl. nemnagyonlehet látni a verőfényben.
na errevannak a háttérvilágításnélküli readerek , amik a verőfényben is jól látszanak.
(eztkellene még valahogy átültetni a tabletek világára, ezt a fajta kijelzőt.) -
Luissimo
veterán
válasz
philoxenia #3451 üzenetére
jaja, körülbelül annyira, mint a laptopon vagy az LCD monitoron olvasgatni...
mivan,mivan, mivan??
most belémkötsz, ha már a betonba nemtudsz??
Látsz Te ebben a mondatban valami pejoratívat?
Aztszerettemvolna kifejezni, hogy teljesen normálisan lehet olvasgatni rajta, én kiolvastam a galaxis utikalauzt stopposoknak, de nemkívánom most felsorolni a literaturális műveltségemet, mert igaz mi igaz , a javarészét a Guttenberg galaxisban szereztem be.TEHÁT.
OLVASNI jó, tableten mégjobb. (laptopon meg mégjobb, mert mégnagyobb a kijelzője.(ennek analógiájára a 60"-os LCD-n a legjobb, mert az a legnagyobb)
nemértelek, ma mindenki olyan "gyerekiahóra" hangulatban van? Mondjuk biztos a front teszi.
Nem az ukrán ... -
-
Luissimo
veterán
válasz
philoxenia #3445 üzenetére
jaja, körülbelül annyira, mint a laptopon vagy az LCD monitoron olvasgatni...
-
Luissimo
veterán
Háááát, az ára jónaktűnik, de az alakja(formája, mérete) kissé meglepő, nemtudom hogytudnám megszokni ezt a nyujtott kütyüt.
Egyébiránt, szerintem még nem túl sok app használja ki a dual-core procit, kicsit korai még olyat venni.
Majd kiforrja magát persze ezis, de ha ennek terhére inkább a GSM modult és a GPS-t pakolják bele és az USB host-ot, az szerintem perpillanat sokkalta hasznosabb.
Persze mondom én ezt a tévedés maximális kockázatával, kizárólag magánvéleményként... -
Luissimo
veterán
Szebbnapot.
köszi de keresőm nekem is van, csakazthittem, hogy tudsz valami tuti vételt.
Merthogy a belinkelt kütyük
1, drágábbak az általad emlitett árnál.
2, a felsorolt szempontjaidat mindegyik alulról sem teljesiti, mindből hiányzik valami azok közül, amiket felsoroltál.
Vagy a memoriája kevesebb , vagy nemtud USB OTG HOST módot vagy nincs benne GPS.Ami mindezeket tudná és még GSM modulis van benne, azok inkább 400 dollárnálkezdődik.
És sajnos nembiztos az sem, hogy melyik eladoval probálkozol, mert láttam én a Dropad A8 -at, 169 dollárért, de mikor meg lett rendelve, akkor kiderült, hogy az a muki már nincs is a seller-ek listáján, és igy az oldal ( DHGATE) vissza is utalta a pénzt.
Ezután keresnikellett egy másik eladót, aki normális áron adta a kütyüt, végül 220 dolcsiért meg lett rendelve és egy hét alatt a kezemben volt Shenzenből, a csomagra rá volt irva, hogy Gift, értéke 41 $, tehát taxfree.Ezt is a tabletről írom most.
Nagyon jó kis kütyü, a gps-en és a gsm modulon kívül minden benne van, ami kell.
SZERINTEM ENNYI PÉNZÉRT INGYEN VAN. :-) :-) :-) -
Luissimo
veterán
Nincsen abban a kütyüben semmi hiba, ezért is vettem én is ilyet.
Esetleg a GPS hiányzik belöle, de kibirhato hiány.
Viszont az USB Host tudása NAGY pozitivum, tehát megéri a pénzét.@Pantok:
Tehát az emlitett összegért NEM kaphato a leirt specifikácios kütyü, ne áltassuk egymást (és magunkat sem) -
Luissimo
veterán
hali.
Adott egy DROPAD A8 M7009-es tablet.sorstásat keresek.
skype megy valakinek rajta ?
ROM csere volt már valakinek ?
Tapasztalatok?
Bővebben ??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 25
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest