- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Teclast, Chuwi, Onda, Cube kínai tabletek bevállalhatóak.
Ha nem zavar, hogy külföldről kell rendelni (itthon is elérhető pár, de már nem olyan kedvező áron), és nem zavar a problémás garanciaügyintézés. (és azért a kínai cuccoknál a hibaarány picit magasabb szokott lenni) -
cidalain
veterán
válasz
Gabe123 #68297 üzenetére
nagyjából ezek vannak:
Huawei MediaPad M2 8.0
Asus ZenPad S Z580CA
Samsung Galaxy Tab S2 8.0 SM-T710 (régebbi 2015-ös)
Samsung Galaxy Tab S2 VE 8.0 SM-T713 (újabb 2016-os)Huawei MediaPad M2 10
(#68298) Clemi
El lehet velük pötyögni. 2-3 oldal azért belefér a böngészőbe, facebook mehet mellette. Online TV is jó lehet ha nem azok a szarráreklámozott popupos oldalakról nézed, mert az leizzaszthatja. De egy blokkolózhatós böngésző megoldja a problémát.
Ha egyszerre csak 1 dolgot csinálsz akkor pláne.
Ha ezekre a dolgokra akarod csak használni, és nem akarsz 60k+ forintot elverni akkor simán jó. -
cidalain
veterán
válasz
Alabástrom #68295 üzenetére
Ha kinai is ok, akkor nem is kerdes => dualos kinai.
Mondjuk 50-ert nem is nagyon van mas lehetoseg, itthon kb 1 db 10" fer bele 1 GB rammal (alcatel)
Szoval Chuwi hi10 vagy Teclast x98, esetleg ezen markak mas tipusai. Vagy meg egyes Onda es Cube modellek. Mindenkeppen Atom Z8300-as 2 GB-os gepet keresnek. (Atom z8500-zal szereltek mar dragabbak) -
cidalain
veterán
"elég komoly opciókkal kell visszaküldeni: nyomkövetés, tértivevény stb"
az stb-ben benne van, bár külön nem írtam, van valami CN valamennyi nyomtatvány. azzal kell feladni, aminek marad nálad példánya, és ha esetleg kötözködnek, akkor lehet lobogtatni, hogy ez garanciális javítás volt.
de erre a témára itt külön topic van, ahol nálam sokkal okosabbak vannak ezügyben. a lényeg hogy garis csere esetében nem kell újra vámkezelni.(#68285) varmi2
ez önmagában kevés lenne, hisz olyan nincs hogy valami ingyen van, ilyen esetben (ha pl irreális ár van feltüntetve), simán beárazza neked a vámos, és utána arra kéri az áfát
gari esetén azt kell igazolnod, hogy visszaküldted kínába javíttatni -
cidalain
veterán
válasz
Dicker #68282 üzenetére
több bolt is létezik, pl banggood, gearberst, tinydeal, ami jó nevűnek számít, de persze az ali is ok.
az első háromnak azonban van EU raktára, míg alinak nincs.ha ezekből vásárolsz, és az adott termék van EU raktáron, akkor nincs semmi pluszköltséged: csak a tablet ára + posta (jellemzően EU raktárból van 10$ körüli postaköltség). az, hogy van e EU raktáron szokták jelezni.
ha kínából jön akkor áfa fizetési kötelettséged van: +27%. az áfaalap mindig a tablet ára + a postaköltség (így érdemes free shippinggel venni, nem gyorspostával, mert akkor azt is megáfáztatod). ezenkívül lesz még kb 2000 Ft vámeljárási díj. az áfa, és a vámeljárási díj itthon fizetendő, amikor bejön a tablet az országba.
viszont ha a vámosok másnaposak, akkor a tableted átcsúszik az ellenőrzésen, és nincs semmi extra fizetendő. ez is elő szokott fordulni, de ne erre számíts, kalkulálj a plusz költségekkel is mindenképpen.mindenképpen érdemes Paypallal fizetni, mert akkor van vásárlóvédelmed.
garancia általában 1 év, mely a cégnél érvényesíthető -> vissza kell küldeni Kínába. az EU raktáras rendeléseket is kínába kell visszaküldeni. ez kb 5000 Ft alatti költség, elég komoly opciókkal kell visszaküldeni: nyomkövetés, tértivevény stb, mert hajlamosak letagadni hogy megkapták, és addig nem küldenek újat.
Paypal-nél vissza lehet igényelni a visszaposta árát (9000 Ft-ig egy évben asszem), ha azzal fizettél, így ez is megúszható.
általában korrekt az ügyintézés ilyen esetben, viszont sok idő. 2 hónapot simán elvisz egy garanciális csere. -
cidalain
veterán
válasz
Dicker #68277 üzenetére
ja, ha szóba jöhet a kínai is, akkor mindjárt vannak kedvezőbb ajánlatok. Csak a kínaiak inkább dualosak, pusztán csak androido nay méretű nem nagyon van.
Chuwi, Teclast modelleket érdemes nézegetni, esetleg Onda, Cube még.
E8500-as atomos, 4 GB rammal is akad már 60-70 rugó környékén, amihez külön 5-10k forintért kemény dokkolós billentyűt is vehetsz, így 2in1 géppé alakítva -
cidalain
veterán
válasz
Ranger^41 #68272 üzenetére
mindenki onnan szerzi, ahonnan tudja.
aliexpress, gearbest, banggood, ebay ami tetszik.gearbest jó szokott lenni, mert van EU raktár, és akkor megúszható a vámolási eljárás, és a 27% áfa fizetése.
vannak extra lúzerek, akik mindig befürdenek a gearbesttel, de nekem csak pozitív tapasztalatom van. ha esetleg gondom volt, azt mindig megnyugtatóan tudtam velük rendezni. -
cidalain
veterán
válasz
Gaben001 #68269 üzenetére
azért izmoznék az eladónál egy 50%-os kártalanítási refund miatt. 10k alá ha le tudod vinni a beszerzési költséget, akkor már azt mondanám rá, hogy annyiért még jól is jártál
sőt, ha paypallel fizetted, akkor ebben a paypal is tud a segítségedre lenni. igazából nyert helyzetben vagy, a proci típus, és a ram mennyiség kapásból látszik szétszedés nélkül, hogy nem az, a háttértár az ami csak sejthető hogy nem a leírásnak megfelelő.(#68270) Ranger^41
akad persze android only is egy kettő, de előszeretettel nyomatják a két oprendszert. ami végülis nem olyan nagy hülyeség, ha jól belegondol az ember. -
cidalain
veterán
válasz
Gaben001 #68263 üzenetére
nem szabad ilyen noname kínaiakat venni, mert:
-nem az van benne amit írnak
-nincs terméktámogatás
-ebből a kettőből meg következik a buherálás, ami csak annak jó, aki ezt élvezi100 dollár alatt már olyan 8", 120 körül meg 9,7"-os jó nevű kínaiak vannak, amikben tényleg az van amit írnak, és a K960 valós paramétereinél 2× jobbak (4 magos új generációs atom, 2 GB ram, 32GB háttértár, dual OS)
semmi sincs ingyen, így a leghiperszuperebb tablet sem állítható elő 100 dollárból, így az ilyenek tuti kamuk.
nem tudom hol vetted, és mennyibe kerülhetett, de én nem együttélnék vele, hanem inkább visszakérném a pénzemet, vagy részleges refundot kérnék, ilyesmi. ennek így ami valóban benne van kb 50 dollár a valós értéke.
partíció: hagyd a csudába, elég kényes téma, ha valami mellémegy, sose tudod újrahúzni az androidot. tegyél rá pár programot, fontos anyagokat csak memóriakártyára. netezni jó lehet.
-
cidalain
veterán
válasz
Biluxzsolt #68260 üzenetére
az a vicces, hogy mindegyikből van 1/8, és 2/16 is
-
cidalain
veterán
Xiaomi redmi 2, redmi 2 pro, redmi 2 prime, redmi 2 extended edition
Ebbol az elso a light, a masik harom meg ugyanazt a keszuleket jelenti.
Raadasul az erosebbikbol is van ketfele, a 811 es a 813-as.
Szerintem az elnevezes csak azert van, mert kell irni valamit a dobozra... -
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
nincs megoldás, csak ha nem használsz google fiókot.
13 évesnek kell füllenteni a gyereket."hogy csak a korának megfelelő tartalmakat érhessen el"
ezt viszont nem értem. a google acc biztosan nem csinál ilyen age szűrőt mondjuk hogy ne tudj megnézni egy felnőtt oldalt. saját sitejain van korhatár szűrés, pl wallet meg ilyenek.semmi köze ahhoz hogy pl milyen weboldalt fog tudni megnézni.
ehhez külön szűrőappokat szokás telepíteni. -
cidalain
veterán
válasz
Sterilzona #68200 üzenetére
Az reg rossz lenne ha 2gb-osnal elfogyna, es nem tudna eszrevetlenul menedzselni a sw.
-
-
cidalain
veterán
ez nem fekete és fehér ennyire.
az hogy mekkora a csomagod, nem feltétlenül jelenti hogy 240-en jön a neted minden pillanatban.
mennyi a garantált sávszélesség az adott csomagban? Ha UPC FP240-ed van ott a garantált sávszélesség csak 60 Mbit/s.
nagyon sok múlik azon is, hogy hogy helyezkedsz el a wifi routerhez képest, mert további csökkenés is lehetséges ebből fakadóan. szvsz az 50 Mbit/s az teljesen rendben van.mértél ugyanitt kábelen is sebességet egy laptoppal pl?
wifin keresztül másik eszközzel ugyanonnan, ugyanabban az időben? -
cidalain
veterán
válasz
cidalain #68173 üzenetére
illetve most megint van-lesz Teclast akció a GB-en. Tegnap még 250$ volt a pro, ma már 220-ért van. a Plus is csökkent vagy 15-20 dollárt.
-
cidalain
veterán
válasz
Sterilzona #68160 üzenetére
egyébként nem lenne akkor hülyeség Nexus 7 2013-at venni, igaz ezt már csak használtan tudod megvenni.
-
cidalain
veterán
válasz
Sterilzona #68155 üzenetére
arra a feladatra jó lesz.
fontos, hogy megbizonyosodj róla vásárlás előtt hogy tényleg a 2 GB-os verzió e, mert van belőle csak 1 GB-os is! -
cidalain
veterán
válasz
Sterilzona #68153 üzenetére
mi lenne a felhasználási igény
teljesíti a 2GB ram, és a keretösszeg igényedet.
a soc benne nem túl acélos. netezni, közösségi életet lehet vele élni, de játékra pl nem ajánlott.
a következő 8" 2GB-os lépcsőfok itthonról 80k fölött van. -
cidalain
veterán
válasz
junkpod #68151 üzenetére
más megoldás nincs.
ugyanis nincs olyan aki egyszerre kipróbálta volna a fentiekből mindet. de olyan se aki csak hármat mondjuk.
egyedi vélemények vannak. ha az ember elégedett a sajátjával, akkor értelemszerűen hazabeszél.csak az marad, hogy felhajt az ember sok hazabeszélős infót, és dönt. vagy nem dönt, és akkor napok múlva is még rágódik hogy mi legyen. és nincs jó válasz. mert senki sem tudja hogy egy adott használatra melyik is lenne jobb, mert csak specifikáció alapján kijelenteni nem lehet biztosan. ha ehhez hozzájön a kínai tabok esetleges random elhalálozása a silány minőségellenőrzés miatt, akkor ebből az következik hogy tökmindegy melyiket veszi meg az ember.
szűkítse le a specifikáció alapján arra a 2-3 típusra ami szóba jöhet, és vegye meg a legolcsóbbat, vagy ami EU rakin van vagy valami.
de ő szűkítsen, ez fontos. ne én találjam ki hogy 9,7", 10", 11" legyen.
-
cidalain
veterán
válasz
sharkypeti #68125 üzenetére
Acerben jobb a soc, nagyobb az akksi.
És 5.1-es az android gyárilag (nem tudom a másikra van e 5.1 frissítés).
Ez máris 3 érv. -
cidalain
veterán
válasz
Repsol600 #68103 üzenetére
8-as dualosok vannak meg:
Chuwi vi8 plus, vagy hi8 pro
Teclast x80 plus, vagy x80 pro
Kicsit dragabbak, jelentosen jobbak (2 gb) es a pro verziok meg fullhd.
Igaz kozelebb lesz a 30-hoz mire ideer. Felteve ha van eu rakin.A chuvi hi8 plus-bol lehet megsincs dualos.l csak wines.
-
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
Repsol600 #68099 üzenetére
nem rossz, szállítással olyan 23000-ért van a kezedben EU raktárból.
Ennyiért 3G képes 8"-os tablet nincs itthonról. bár nem egy erőgép ez az intel proci benne. 1 GB ram van benne, nem tudom milyen a teclast sw ramkezelése, ez lehet hogy idővel szűkös lesz majd. (bár a 2 GB-hoz kínában is mélyebben kell a zsebbe nyúlni, főleg ha 3G opcióval együtt szeretnéd) -
cidalain
veterán
válasz
szoke12 #68081 üzenetére
Kulfoldi vetel lehet?
Esetleg kinai tablet aprorol?
Ujonnan biztosan nincs itthonrol 2 GB-os fullHD, az elso belepo 80 korul van (huawei mediapad M2 8"). Ennek ara hasznaltan sem lesz 50 alatt sajnos.
Van meg egy olcsobb uj 2 GB-os, de az csak sima HD, 60-alatt, ez esetleg beleferhet hasznaltan 50-be Asus z380c. Talan ujonnan is akcioval. -
cidalain
veterán
válasz
bazsimano #68073 üzenetére
itt meg túl kevés (=0) ember használta mindegyiket.
vígasztaljon hogy nagyon nem lehet mellélőni.
döntsd el hogy 10-es kell, vagy nagyobb -> ekkor már kihullik pár.
ha 10-es, akkor a 4:3-as arány kell e -> itt is hullanak majd mint a legyek
a végére marad csak 2 amiből könnyebb lesz dönteni. -
cidalain
veterán
válasz
sharkypeti #68047 üzenetére
Tokmindegy hogy chuwi vagy teclast szerintem.
Ez olyan hogy LG vagy Samsung TV-t vegyek? Akinek ilyen van az azt javasolja, akinek olyan, az meg a masikat. Kozben tulajdonkeppen tokmindegy. Amelyik epp akcios, szimpatikusabb, szebb a szine, formaja.
Chuwi pl mar Usb Type C csatis, masik meg meg nem. -
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
MADcat #68028 üzenetére
Nem rossz, de most alig dragabban ott a lenovo es az acer 8"-os keszuleke, es azok jobbak nala.
Huawei-jel az a baj, hogy csak 8 GB beepitett tarhely van benne, mig a masik kettoben 16 Gb, raadasul az Acerben8megiscsak 4 magos soc van, felreneztem valamitSzoval pusztan ilyen szemszogbol en ezt a veteli sorrendet raknam ossze. Konlkret tapasztalatom egyikkel sincs.
Acer Iconia Tab B1-850
Lenovo TAB2 A8
Huawei MediaPad T1 8 -
-
cidalain
veterán
válasz
HollywoodBoy #67998 üzenetére
Asus ZenPad Z380C
Acer Iconia Tab B1-850
Lenovo TAB2 A8
Huawei MediaPad T1 8alsó-középkategóriás gépek ezek.
a jobbak 80 körül vannak.nehéz a döntés első kettő között döntenék inkább. az egyikben a 2 GB ram a vonzó, a másikban meg a 8 magos soc, és az olcsóbbság
-
cidalain
veterán
(#67968) Mattb
minden hülye oldalon így írják, hogy RAM 2GB, ROM 16 GB.
rühellem ezt a rövidítést, mert nem jó.
a rom az az amit írsz Read Only Memory, ez egy chip, beleégetik a tartalmat, aztán sanyi.szóval amiről szó van, az a háttértár, flash (flash memória), EEPROM (amiben ugyan benne van ez a három betű is, de nem ugyanaz mint a ROM, ezért ahol így hivatkoznak rá azok hülyék)
szerintem.
-
cidalain
veterán
válasz
laszlohu #67963 üzenetére
Legalább 1, 1,5 éve nem lehet kapni.
(Refurbished példány még év elején elő-előfordult)Vannak pletykák Nexus 2016-ról. Vagy a Huawei vagy a HTC fogja gyártani, még nem tiszta.
De idén még semmi hivatalos bejelentés nem történt (vagy lemaradtam róla).
Állítólag az Android N-el fogják csak bemutatni, ez lesz a promó készülék.
De ezek összeollózott infók, semmi hivatalos. -
cidalain
veterán
Megéri az árát. 30 rugóért ilyet, de még csak hasonló műszaki paraméterűt sem kapsz itthon.
Érdemes lehet EU raktárról venni akkor is ha kicsit drágább, mert kínából rendelve 27% áfa még rájön az árra (és a szállítási idő is rövidebb)Viszont a garanciális ügyintézés sokkal problémásabb, mint egy itthon vásárolt tablet esetében. Erősen javasolt Paypal használata a fizetéshez.
(#67958) hape60
Asus ZenPad C7 Z170CG (3G képes)
Lenovo PHAB PB1-750M (4G képes)de jó lenne tudni hogy mekkora a költségkeret, mert drágábban erősebb gép is szóba jöhet.
-
cidalain
veterán
Nem kotekedni akarok, de a *-os szoveg nincs a kepen.
Nem tudom honnan van a kep, de a honlapjukon korrektul oda van irva hogy:
* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.Es ez szerintem boven lefedi oket jogilag
-
cidalain
veterán
Asus ZenPad S Z580CA jo valasztas.
Jobb mint a Huawei szerintem, bar az sem rossz gep.(Viszont az olcsobb, sima zenpad fele ne mozdulj el, azok nem olyan jok, mint az S szeria.)
(#67932) asdf_
Hogy a fenebe ne csinalhatnak ezt. Kapasbol ugy reklamozzak, hogy boltonkent 5-6 darab keszlet. Kesz passz, le vannak vedve. Ezek a boltok (aldi, lidl, penny) ahoo csak egy ilyen kacatos sor van, mindig igy csinaljak.
Az elejen keg benak voltak, es beszoptak, most mar okosan csinaljak. -
cidalain
veterán
annyiért nem kapsz jobbat.
(viszont a Miui-k nem szoktak problémamentesek lenni. tudni kell együtt élni bizonyos anomáliákkal. ezeket nem tudom kiemelni, mert mindegy SW verzióban máshol van gebasz. cserébe hetente van új rom. ha találsz egy számodra elfogadhatót, akkor eszedbe ne jusson frissíteni, mert úgyis rosszabb lesz. legalábbis telefonjaiknál ez az általános tapasztalat) -
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
ThorsHUN #67903 üzenetére
Ezek nem férnek bele az árlimitbe? 40 körül vannak. viszont 16 GB háttérrel, az Acer ráadásul 8 magos.
Acer Iconia Tab B1-850
Lenovo TAB2 A8(#67904) Dromi
Itt, a Prohardveres tesztben leírják hogy kell, vagy ha nincs parancsikon, akkor hogyan kell csinálni
-
cidalain
veterán
válasz
Raz3raddict #67885 üzenetére
Itthoni vetel, vagy lehet kulfoldi is?
Ez egy eleg kemeny osszeallitas, es nem nagyon szornak ilyet 100-ert
● Huawei Honor X2 (LTE)
● Huawei MediaPad M2 Premium 8.0 (LTE)
● LG G Pad II 10.1 (LTE)
Ezek kicsit dragabbak, de ezekbol kellene valogatni, az elso ketto kisebb, mint amit szeretnel, az LG elvileg megfelelhet. -
cidalain
veterán
válasz
Kingcold #67879 üzenetére
nem rossz az a nexus sem, de 15-nél többet nem adnék érte
(ahogy megnéztem volt amit olcsóbban kínáltak, mint amit linkeltél, persze az már jegelve is van.)
Refurbished verzióját fél éve 29-ért szórta ki az Edigital.Ugyanez miatt nem adnék az Asus Me173, ME176 verziókért 20-nál többet, mert azok refurbihedjei is 20-25 körül mentek ki nem olyan régen. És okés, lehet mondani hogy ez 3 éve amikor vették nem refurbished volt, de szerintem nincs különbség egy 3 éves nem refurbished, és egy fél-1 éves refurbished között (utóbbiakra ráadásul még 1-2 hónap gari is lehet).
-
cidalain
veterán
tab s2 megéri a felárat a mipaddal szemben szerintem.
Huawei mediapad m2 még szóba jöhet, de a samu ennél is jobb persze.Kérdés mi a preferencia? A csúcsteljesítmény (Tab S2), vagy az ár-érték arány (Huawei). Mipad érdekes, mert a HW erős, de sajnos nem tudom mennyire bírtak stabil SW-t alátenni (bár Xiaomi telóm van, és totál elégedett vagyok, de azért meg kell tanulni együtt élni pár SW gonddal. Vagy romolsz orrba-szájba, és beleőrülsz mert tökéletes verzió sosincs)
A régi tabodra minhárom köröket fog verni.
-
cidalain
veterán
válasz
Kingcold #67873 üzenetére
a nexus (a képek alapján) a 2012-es régebbi, gyengébb verzió. én olyat már nem vennék, pláne ennyiért szerintem túl van kicsit árazva, elvégre 4 éves modell már.
Lenovoban zavar az a hiba amit említ is.Kicsit el vannak szállva a használt árak, ahogy nézem, meg sokszor a pontos típust sem írják le.
Én Lenovo A7-10, Asus Memopad HD7 ME173 típusokat nézegetnék, de szigorúan 15-18 körül
(Lenovo frissített változata kerül most 23-ba újonnan, Asus ME70C típusát nem venném meg már)pl: [link] [link] [link]
Bár Asusnál meg kell kérdezni a pontos típuskódját. Ezek vehetők ennyiért, pláne ha még kis alku is belefér az eladónál. -
cidalain
veterán
válasz
1989rigo #67869 üzenetére
semmit nem tudsz tenni a factory reseten kívül. ma már korszerűtlen 1 magos soc van benne (ha jól látom).
tényleg a vágódeszka a legjobb megoldás ha az agyadra megy, és inkább venni egy újat.
egy-egy ilyen tablet (ami vásárláskor eleve nem volt csúcskategória) 2-3 év után nyomorultul elröregedik, és az alapvető funkciók használata is problémás lesz, idegesítő lesz használni. (persze nem a tablet lett szarabb, hanem a programok, és az emberi igények kívánnak egyre erősebb gépet)(#67870) Kingcold
nehéz ügy, újonnan az első értelmes verzió csak 7"-os, és 23 körül kezdődik az ára. 8-10"-os mérethez 35-40-re kell emelni a limitet.
használt piacon lehet szerencséd, de ott is inkább 7" az esélyes ebben az ársávban. nézegess (akár itt az aprón), ha találsz jónak tűnőt, gyere vissza kérdezd meg hogy az megvehető e. Lenovo, Asus vonalon nézelődnék használtban, de vannak ezek közül is olyanok, amiket már nem vennék meg. -
cidalain
veterán
válasz
varmi2 #67865 üzenetére
pl én az autós töltőkön röhögök, hogy csomó olyan van amiből fixen kilóg a microusb kábel.
innen gondolom hogy előfordulhat ilyen powerbankban is.nem ismerem a powerbankok világát, de simán el tudom képzelni hogy van olyan.
abban az esetben -2 csatlakozó, ami -230 Ft az előállítási költségből. -
cidalain
veterán
válasz
ballington #67862 üzenetére
chuwi már type C csatlakozós, powerbanknál arra figyelj, hogy ne fix kábeles legyen
-
cidalain
veterán
Az akkuidő relatív, erősen használatfüggő, én a kívánt kijelzőfelbontás, és megadott ár alapján írtam le két típust. (a személyes tapasztalatom, hogy otthoni használatnál azért el lehet ezekkel pötyögni egy teljes napot, persze nem 0-24-ben bekapcsolva és nyomkodva)
A logisztika más kérdés, meg kell nézni hol kapható éppen, EU raktár nyílván preferáltabb.
Ha nincs akkor emberünk eldönti hogy bekockáztatja e kínából.
Ha nem, akkor meg lejjebb adja az igényeket, vagy felemeli az árat.Minden triviális dolgot nem írhatunk bele az ajánlásba.
(#67860) ballington
mivel a tinydeal szerint tényleg van nekik német raktáron, az idő miatt én ezt választanám.
bár mostanában GB kínából is jött meg cuccom 2-3 hét alatt (több is), de az nem tablet volt, hanem apróság. -
cidalain
veterán
válasz
Snooker147 #67857 üzenetére
Acer Iconia Tab B1-850 8" (1/16GB, 8 magos)
Lenovo TAB2 A8 (1/16GB, 4 mag)
Huawei MediaPad T1 8" Wifi (1/8 GB, 4 mag)Ezekből lehet válogatni, kb ilyen sorrendben ahogy írtam.
(#67856) ballington
Hazai beszerzés nagyjából kizárva, 60 alatt nincs fullHD 8"-os tab.
Chuwi Hi8 Pro dualboot
Teclast X80 Pro dualboot
aztán kb ennyi is. -
cidalain
veterán
válasz
KorbiAniko #67832 üzenetére
Idézet az osszefoglalobol:
● Acer Iconia Tab B3-A10
● ASUS ZenPad 10 Z300C
● Huawei MediaPad T1 10Viszont kicsit tobbert sokkal jobb paraméterei vannak a pár napja tárgyalt, Aldiban kapható Medion tabletnek. Olvass vissza pár hozzászólást. 3 év garanciával az 70-be kerul.
-
-
cidalain
veterán
válasz
pana0017 #67822 üzenetére
az összefoglalóból válogathatsz nyugodtan, kihúztam a 7"-osokat, ezek maradtak
● Huawei MediaPad T1 8.0
● Alcatel Onetouch Pixi 3 10
● ASUS MeMO Pad 10 ME103K (refurbished)
● ASUS Transformer Pad TF103CX (refurbished)
használtból az aktuális piac a döntő, keresgélj, és ha szükségesnek érzed kérdezd meg itt, hogya kiszemelt típus jó e, megfelelő e a használtpiaci ára, stb. -
cidalain
veterán
Nem igazan van tukrozodes mentes kijelzos tablet.
Ipari kivititelube lattam mar, 2-300k-ert, nem valoszinu hogy belefer a nem tup draga kategoriaba
Matt foliaval esetleg lehet probalkozni.
Ujonnan Lenovo A7-10F Andy 25 korul.
Hasznaltan amit eppen dob a piac... (Ha kell gyere vissza mondd mit talaltal, velemenyezzuk)(#67819) atomchicken
Pl a par hozzaszolassal korabban emlegetett Medion tablet az Aldibol akciosan 70-ert.(#67820) pana0017
Nincs semmi elvaras? Meret, memoria, hattertar, felbontas, 3/4G, wifi only?
Felhasznalasi terulet? -
cidalain
veterán
válasz
adabra #67806 üzenetére
+ (#67807) sinick
ez így eléggé korrekt bél.
legújabb generációs Intel Atom soc, igaz ebből a legkisebb van benne, de azért jó. Ezeket szórják a kinai tabokba is (Chuwi, Teclast, Onda), azokból a 9,7-esek 150$-tól kezdődnek kiépítéstől függően (+szállítás +áfa ugye - EU raktárban drágábbak)
Kijelzőben pozitív, hogy FullHD, akku nagy, háttér androidhoz képest szuper.
Android 6 valószínűleg nem lesz. (playről a programok természetesen frissíthetőek, ez független ettől)3 év garival, vehető 70-ért, általános otthoni használatra jó lehet
ASUS ZenPad 10 Z300C-nél jobbak a paraméterei. -
cidalain
veterán
válasz
adabra #67804 üzenetére
általában stabil termékek szoktak lenni.
azonban itt most elég hiányos a leírás, az árcédula meg elég magas, így nem tudok az ár-érték arányról nyilatkozni2 GB ramnak minimum kellene benne lennie ennyi pénzért, ha csak 1 van, akkor biztosan nem adnék érte 70-et. nem írja a kijelzőfelbontást, az akkumétretet, és a proci pontos típusát sem.
ha ezt kideríted valahonnan akkor konkrétabb választ is tudunk adni. -
cidalain
veterán
válasz
bazsimano #67788 üzenetére
van a Hi10-ből dual verzió is, de ez nincs EU raktáron sajnos.
-
cidalain
veterán
1 igen. (Es akkor is ha csak 3G kepes. - Lte meg ugye a 4G)
2 nem feltetlenul kell elofizuhoz tartoznia, hisz muszaki boltban is lehet ilyen tabletet venni kartyafuggetlenul. Ha viszont elofizus, akkor szolgaltatofuggo. Talan a szolgaltatohoz befaradva egyutt, lehet tisztazni hogy ki van e fizetve.(#67773) Marci04s
Chuwi Hi8 Pro, Teclast x80 Pro peldaul. Boven keret alatt van, viszont ha nincs eu raktaron, akkor ra kell szamolni afat. Azzal egyutt is belefer eppen a 40-be. -
cidalain
veterán
válasz
Amalgam #67755 üzenetére
Nezd, ipaddel szerencses helyzetben lennel, ha megsem tetszene: nagyon jo a felvevopiaca, konnyen el lehet passzolni. Foleg, ha 1-2-3 honapos, es meg boven garancias.
Ha akciosan tudod megvenni valahol, akkor viszonylag kis buktaval ki lehetne belole szallni.Neked kell erezni, mi az erosebb benned: az ios kivancsisag, vagy a mar bevalt android. nekem nem eri meg a hype felar, igy nem is fogok egyhamar venni (mar elvbol sem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged