-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
pixelblondie #73570 üzenetére
Itthon még nem láttam. Szerintem hivatalosan nem is lesz forgalmazza. Így marad a külföldi beszerzés (ebay, amazon...) esetleg szurkeimportos boltok.
-
cidalain
veterán
Ha az atmeroje 2,4 mm akkor az.
Lomex.hu, tme.hu oldalon nezegetnem hogy van e.(#73566) fradi81
Netes vasarlas eseten indoklas nelkul elallhatsz a vasarlastol 14 napig. Meg magyarazkodnod sem kell. Koszonom megse tetszik. (Arra ugyelni kell hogy ez ido alatt ne hasznald agyon, mert vonhatnak le erte zsetont...)Igen, jol gondolod, ugyanaz a termekkod (ZA090082BG) ugyanazt a termeket kell, hogy jelentse. De persze ez is lehet hibas kiiras, es mint ilyenekre nem vallalnak felelosseget, stb blabla...
-
cidalain
veterán
válasz
outdoor #73563 üzenetére
ha más funkció nem kell, akkor erre akár 1 GB rammal szerelt modell is elegendő.
a legolcsóbb értelmes 10-es: Alcatel Onetouch Pixi 3 10"
eléggé elavult már, de térképet nézni elég lesz, cserébe viszont olcsó, 35 körül van
nagyobb tabok ára itthon exponenciálisan nő, kínából azonban szerezhetők be 12-14" körüli gépek.
(a 30"-t ugye nem gondoltad komolyan, az akkora mint egy tévé... nem igazán kézi eszközméret)(#73562) udi24
huawei mediapad t3 8" vagy 10" attól függ mekkora méret preferált -
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
Biztosan nem SMA. Ott a lukas kozepu resz a kiallo, kulso menetes.
Ez meg besuppedo, belso menetes anyas.Jo lenne tudni a menet atmerojet.
Update:
Van az SMA-nek forditottja is, RP-SMA a neve. Az viszont pont ilyen felosztasu. Az apas a kulso menetes (bar a kepen pont mintha forditva lenne az apa-anya felirat az RP-seknel) Mar csak az atmero a kerdes, hogy ez az e. -
cidalain
veterán
válasz
Digidroid #73552 üzenetére
De ez az LTE verzio adatlapja, ott meg lattad hogy van a tesztvideoban.
Ezeknek a leirasoknak az ertelme sok lenne, de mindenki szarik bele. A gyartok sem foglalkoznak vele, magyar Huawei oldalon konkretan nincs fent az M3 10, es a T3 egyik verzioja sem...
Edigital leirasaban irjak hogy van. Bar a webshop is kopipaste-eli valahonnan, szoval merget erre sem lehet venni. El kell ballagni egy boltba, es megnezni a dobozt. Vagy neten megvenni, es ha nincs akkor visszakuldeni (mondjuk pl olyan helyen vennem, ahol irjak hogy van, mert akkor lehet arra hivatkozni elallaskor. Na nem mintha kellene indokolni)
Manapsag egyebkent androidosoknal mar alap szokott ez lenni -
cidalain
veterán
válasz
Digidroid #73549 üzenetére
kéne tudnia fogadni.
de mivel nekem nincs ilyen, nem tudom megnézni, és a netes leírások nem kielégítőek ezügyben, az való igaz.
ugyanaz a HW van egyikben, mint a másikban, a memóriakártyának nincs köze a modemhez, így azt gondolom hogy tudnia kell a wifisnek is a microSD kártyát fogadni. (nem jellemző, hogy ugyanannak a tabletnek a wifi/4G verziója alapjaiban másféle) -
-
cidalain
veterán
válasz
Andris837 #73523 üzenetére
Mit ertesz azon, hogy irodai programokat jol kezeljen?
Mert az aruhazbol millio egy program letoltheto, nyilvan egy eros gep ezeket jol fogja kezelni.
De hogy te hogy fogod ezeket kezelni, vagy egy Office csomag utan mennyire hasznalhatoak, azt nem tudom megmondani, es nem is gepguggo. Van Microsoft alkalmazas android ala is, de kozel sem ugyanaz mint Winen. Funkciok is kevesebbek, es a hasznalhatosag sem olyan.Emiatt jo lenne elobb kiprobalnod par alkalmazast Android alatt, hogy egyaltalan a szoftverek kozott van e olyan ami a munkadhoz hasznalhato. Ha van, akkor barmelyik tab 100-120 kornyeken jo lesz majd ezek futtatasara.
Ha viszont a szoftverek kevesek, akkor Windows tablet iranyaba kellene elmozdulni. -
cidalain
veterán
válasz
doni11 #73512 üzenetére
A francert kell az elejen kacifantos kodot kitalalni
Miert nem jo az 1234 addig amig probalgatja az ember
Be kell lepni recoverybe, es a hard reset talan kiuti ezt is.(#73509) harmonikas01
Sajna Android 4.4-tol felfele az SD kartyara mar nem lehet kozvetlenul alkalmazasokat telepiteni. Alapesetben, mert ez nehany gyartonal elerheto lehet, illetve root segitsegevel az Acereden is szerintem (rootolassal ugrik a garancia)Bizonyos fajlokat atkoltoztethetsz a programokbol, de nem az egeszet.
8 gb eseten hatvanyozottan igaz, hogy a nem hasznalt alkalmazasokat le kell torolni, stb mert hamar betelik. -
cidalain
veterán
tudom hogy az is 7-es.
az android 7-et azért írtam, hogy ha az M3 és a Samu között kellene dönteni.
persze hogy nem egy árkategória, azt írtam is.Mert miután végigolvassa az irományom, biztosan nem a T3 és a Samu között fog dönteni, vagy ha igen akkor a döntő tényező úgyis az ár lenne.
igazából én a helyében a T3 és az M3 között vacillálnék (pénz függvénye), Samu szóba sem kerülne.
-
cidalain
veterán
válasz
#30734848 #73500 üzenetére
amennyiben csak otthon használod (vagy zárt térben), szerintem nem hátrány, hogy nincs automata fényerő. Az én tabomban (más típus), 1 naposan beállítottam 55%-ra, azóta is úgy van.
A Samu SM-T580 azért egy picit jobb gép, a kijelzője is fullHD, szerintem nem egy kategória.
A Samut a Huawei Mediapad M3 10 Lite verzióval kellene összehasonlítani, árban is ezek vannak közel (Edigitalban pl most a Mediapad M3 10 2 ezressel olcsóbb, mint a Samu)
Samu nagyon sok helyen bolti garival van jó áron, de ha hivatalos helyről akarod venni, akkor ki kell fizetni minimum 80-at arra is, ami nem hasonlítható a T3 51ezer forintos árához.Ha elegendő a HD felbontás, és árérzékeny vagy akkor egyértelműen T3.
Ha kellene a fullHD, akkor viszont inkább az M3 10 Lite, mert újabb gép, mint a Samu, ha másért nem akkor a 3GB ram, és az Android 7 miatt -
cidalain
veterán
válasz
Mr Paris #73485 üzenetére
huawei lényegesen újabb gép.
a tab2 már vagy 1,5 éves konstrukció, lassan már a tab3 verziók is kifutnak, mert már bemutatták a tab4-et is.bill:
használok ilyet is meg olyat is.
Az usb-snél egy idő után megadta magát a kábel, megtört a vezeték. házilag kellett barkácsolni, ami nem volt egyszerű, mert pont a csatlakozó tövénél tört meg, a csati meg egy egybeöntött gumibigyó, így nem szerelhető. ezt leszámítva oké, kivéve hogy az ALT+V-re bejön valami nyomorék android helyi menü, és így tulajdonképpen nem tudok @ jelet gépelni... (de lehet hogy ez annak az adott bill-nek a kínja)
a BT bill használhatóság szempontjából ugyanúgy ok, de ki tudnám dobni akkor, amikor lemerül. mert persze mindig akkor merül le amikor pont nem kellene/vagy nincs nálam a töltő (mondjuk hátrányos nálam, hogy microUSB-s, de a tablet meg már Type-C csatis, így a tab kábele pont nem jó hozzá)
Összességében csak a win tabnál használok bill-t, amikor éppen doksit gépelek, andridnál már eszembe sem jut használni, mert inkább zavar: csak asztalnál ülve lehet használni, ölben fogva esélytelen. így pont a tablet mobilitását nem tudom használni, hogy csak felkapom, és írok egy levelet gyorsan, stb. -
cidalain
veterán
válasz
junkpod #73481 üzenetére
Az nem 4 giga ram, 64 giga hatter, es nem 8 magos eros soc.
Azert az atom x5 jo soc, de csak 4 magos, es nem is erogep.Es a legfontosabb, ami miatt kamuszagu, az a 4G kepesseg. Ilyet kinai tabba nem szoktak rakni. Plane olyat hogy Band1-15 kozott minden savot tamogat.
Utana en is linkeltem a Chuwit 165-ert, van azert jo, de hogy mindezt 100-bol, az azert eleg hihetetlen.
(#73479) bear_
Asus Zenpad S3 Z500M, aztan nagyjabol ennyi is. Olcsobbak kozott nem nagyon van 4:3-mas, ami van meg, pl Samu, az meg bovel a keret folott, 140 kornyeke.
8-as meretben vannak meg versenyzok, ha ez a kokpromisszum vallalhato. -
cidalain
veterán
válasz
bippeti #73466 üzenetére
na neeee.
hogy az istenharagjába tudná kihozni 30e forintnyi dollárból ezt mindet
octa core proci
4 gb ram
32/64 gb háttértár
10" kijelző
ráadásul fullhd felbontással
4G modem
bika 6000-res akku
és még tok, esetleg billentyűzetes tokszerintem ordas nagy kamu. ez még kínában sincs 200 dollár alatt nagyon
kínából Chuwi, teclast, onda, cube modellet éri meg nézegetni, az legalább azt hozza ami oda van írva
nemrég láttam a Chuwi Hi10 pro-t billel most flash sale-ben 185-ért, bill nélkül 165 dollár -
cidalain
veterán
válasz
Narxis #73447 üzenetére
Nagyjabol ez a ketto van. Az asus 4:3 aranyu, szerintem filmezesre nem a legoptimalisabb, de ettol fuggetlenul persze lehet rajta nezni.
(#73448) motoflug
Hiawei Mediapad T3
Van 8 es 10" meretben is, hasonlo aron, mint a kereted, bar a 10-es kicsit tobb, de hatha ra tudsz meg dobni par ezrest. -
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
Termeszetesen meg lehet venni az M2 8-at.
Mar nem mai darab 2 eves kb, igy nagyon frissitesek mar nem fognak jonni ra.
Viszont hardveresen joval tobbet tud, mint a mostani kozepkategoria (pl a huawei T3-nal is boven jobb)
Ha nem lenyeg a legfrisebb android, akkor jo valasztas.
Az android 6 meg azert 2-3 evig siman jo, vagy tovabb is. -
-
cidalain
veterán
válasz
BullZeye #73423 üzenetére
40-ert vagy kicsit alatta Lenovo tab3 8.
Ugy tudom ez 6-tal van. Raadaskent 2 gb ram, 16gb rom (hattertar), igy tul is teljesiti az elvarasokat.
Ha nagy telelben kellene, akkor tutira fog tudni a Lenovo jobb arat is. Nekem mar volt igy kapcsolatom acerrel, asussal, amikor 30-40 db laptopra kaptam jo arakat. (Ok en nem kozvetlenul kerestem meg oket) -
cidalain
veterán
válasz
soldi3r #73400 üzenetére
A baj az intel sofia soc gyengesege
Ha legalabb x5 atom lenne benne mindjart mas lenne a helyzet. Van valami extra indok az intel mellett?Huaweiben van T1 es T3 sorozat.
A T3 8"-ban 2 GB ram van, igy ajanlott.
A T3 7"-osban es a regebbi T1 szeriakban csak 1 gb. Ezek nem ajanlottak. -
cidalain
veterán
válasz
soldi3r #73397 üzenetére
Az ofi eleg regi, nem frissul.
A z170, es 370 ma mar inkabb felejtos.
Z380 mehet, de inkabb az M (mediatek soc), vagy a KNL (snapdragon soc 4G verzio) Z380C inkabb nem, az intel soc gyengesege miattHasonlo arban Huawei Mediapad T3 8 meg nagyon jo opcio
(#73398) firecres
Anyam is 60 feletti, szemuveges, es vigan elvan a 7-es tabijaval.
A telefonja meg nyomogombos 2 colos kijelzovel, es latja. -
cidalain
veterán
válasz
#72487936 #73395 üzenetére
Elsokent, mivel kiemelt a fenykepezest arrol irnek.
A 40k-ert kaphato kompakt fenykepezok is kalap szarok, igy egy ilyen aru tablet aminek az optikaja egy 1 centi atmeroju, 5 milimeter mely helyre van bezsufizva, aranyosan sokkalfosabb kepet keszit. De megnyugtatlak, hogy a 100k tablete is, nem ezen mulik. Lehet kepet csinalni vele, de bizonyos ertelemben mar a facebookon is ciki lesz a minosege.Kuldok ket mintakepet
[kép] [kép]
Borzaszto zajosak. A pc alkatresz nappali fenyben kozelrol, a homogen piros dobozon latszik a zaj. A masik kep rendesen kivilagitott szobarekivilages hidd el nincsenek pottyok festve a falra igazibol, egyszinuIgen, ezert az osszegert meg mindig nincs jobb tab ebben a meretben, mint az alcatel. Ha a 8-as meret vallalhato kompromisszum, akkor 40-ert a Lenovo tab3 8 minosegi ugras az adott Alcatelhez kepest.
-
cidalain
veterán
Sajnos a 8 lite-ot meg nem lattam sehol a kinalatban itthon.
60-65 korulre arazva igazan jo ajanlat lenne pedig.
Nem olyan rossz a hd felbontas azert, felni nem kell tole. Nezd a pozitiv oldalat, kevesebb energiat is eszik. Szemelyesen less ra egy mediaban, vagy edigiben, ott szoktak kiallitva lenni. 2 gb ram elegendo, csak azoknak nem akik egyszerre 45 alkalmazast hasznalnak, es 23 bongeszotabot, es nincs idejuk varni 2 masodpercet a valtasok kozott, mert az mar akadasnak szamit naluk (az ilyeneknek egyebkent mindig a leheto legtobb az etalon, ami alatta van az szar. Tehat manapsag a 4 giga alatt ne vegyel szoveget nyomjak, es sajnalkoznak, hogy a 8 gigas verzio meg nem jott ki, pedig milyen jo volna ugye...)
Meretnel nekem a 10 mar nagy, es sokat tartom kezben. Ha a parod inkabb fotel/asztal kornyeken hasznalja akkor jo, de munkahelyre hurcolaszni szerintem mat nagy. Bootban ezt is meg tudod nezni, osszehasonlitani.T3 8 egy koltseghatekony megoldas,
M3 8 a eleg fullos
M3 10 lite most van akcioban, 10-zel olcsobban 90-ert mar lehet venni ertelmes boltbol (igy mar elgondolkodtato az M3 8-cal szemben) -
cidalain
veterán
válasz
kispéé #73384 üzenetére
ennél olcsóbban nem fogsz használhatót kapni
Lenovo tab3 710iés akkor még ebben az esetben jön még egy nagyobb gond. a tartó. eddig én nem találkoztam normális tartóval 10 alatt, ami fent is maradt volna a szélvédőn. 10 fölött meg nem veszek tartót, ha 30 a tab ugye.
-
cidalain
veterán
válasz
kispéé #73382 üzenetére
egyik itt ajánlott tab sem készül kimondottan autóba. mindegyik kimondottan kézbe készül
na ezek viszont kimondottan autókba készülnek. neves gyártó nem nagyon foglalkozik ilyesmivel, itthon, ha van is, akkor horror ára lesz, szóval csak kintről érdemes ilyeneket beszerezni. -
cidalain
veterán
nézegesd meg a Huawei-eket
Mediapad T3
Mediapad M3
szériákat, keret nagyságától függően.
hogy rootolni lehet e azt nem tudom.(#73371) coff1975
a T3 8" mindenképpen jobb szerintem mint a Lenovo tab3 8"(#73365) Aske
Kapható még az x98 plus. például itt
ha kínai játszik, mindenképpen, Teclast, Chuwi, Onda, Cube márkákból válogatnék. -
cidalain
veterán
válasz
coff1975 #73369 üzenetére
Azt a 10-es Lenovot mar nem vennem meg, regebbi tipus. Az asus sem mai csirke.
Most ennek van jo ar-ertek aranya, es friss vas:
Huawei mediapad T3 10"
Van 8-as verzioja az is veheto, ugyanaz a bele
Mindketto meretben van SIM kartyas LTE verzios is
(A 7-es verzio viszont kerulendo, az gyengebb) -
cidalain
veterán
válasz
junkpod #73366 üzenetére
Mert jo sok tartalom van hd-ben a yt-on. Es ha le akarsz valamit jatszani, rakeresel es az elso talalatot lejatszod, nem foglalkozol felbontasokkal...
(#73367) Kloden
Huh, ez kemeny dio. Eloszor a Lenovo tab3 8" tipusra gondoltam neked, de az kicsit a kereted folott van. Aztan meglattam hogy telefonalni is kellene tudni.
Na ahhoz sim kartyasnak kellene lennie, ennyibol ez eselytelen 2 gb rammal.
Ez marad a szuron csak
Lenovo TAB3-710I (ZA0S0006BG)
Csak 1 gb ram, csak 8 gb hattertar. 3G modem. Annak azonban utana kellene jarni, hogy biztosan lehet e vele telefonalni (de az ilyenekkel altalaban lehet) -
-
cidalain
veterán
válasz
Viktor0610 #73346 üzenetére
Most miert?
En 8 dolcsiert vettem egyet itt GB-n, amibol meg pontoztam le, a maradekot leg walletrol fizettem, a vege 0 penz volt
Annyiert meg csak annyi elvarasom van, hogy ne zambojimmy szoljon belole.
(Alin kozben ugyanez a fules 22 dolcsi korul lett volna)Mondjuk eleg gyokott egy fulem van, akarmelyik gumibaszt teszem fel kiesik a fulembol futaskor egy ido utan...
-
cidalain
veterán
válasz
phoenix1989 #73315 üzenetére
Az m3 csak 8,4-ben van.
Igazabol eszre sem veszed milyen kicsivel nagyobb mint egy 8-as. Szoval kar azon a 0,4-en fennakadni.
8-ban ott van az M2, meg a T3. -
cidalain
veterán
válasz
Dronte #73310 üzenetére
Hat a hdmi abszolut nem szeria mar a tableteken.
Hirtelen nem is tudok olyat mondani, ami uj, es van rajta ilyen.
Ha csak mozizasra hasznalnad szallodaban, semmi masra, akkor esetleg egy TV box opcio jo lehet?(#73313) phoenix1989
Az a baj hogy a profi 8-as ott kezdodik.
Van meg a huawei T3 8, de az csak sima hd felbontas, nem 8 mag, stb. Mondjuk nem is kerul csak 50-be. A ketto kozott nincs mas ertelmes.
Illetve meg lehet venni a huawei M2 8-ast is. Ez ugyan mar 2 eves konstrukcio, de teljesen korrekt. Droid 6 biztosan van ra, 7-es is remlik hogy van/lesz. -
cidalain
veterán
Azert egy 2 gb rendszermemoria elvarhato mar. Ilyen viszont 7"-ban mostansag nincs, igy marad a 8-as meret.
Huawei T3 8" ez ertelmes boltbol veve is 50 alatt van
Ha meg mindi csokkentenel az aron akkor
Lenovo tab3 8" ami 40 kornyeken mar elerhto, ennel ne erdemes lejebb adni(#73303) pébé
Nem konnyitetted meg a dopgom a reszletes leirassal, sot
Filmnezeshez inkab szelesvasznu illene fullHD felbontassal. 3-4 giga ramot 100 alatt ne is keressunk, mert ez a csucsok kivaltsaga, azt meg nem adjak olcsobban, ha LTE is tarsul hozza. Csak egy dolog maradt a szuron
Huawei Mediapad M3 10 Lite LTE. Nem reklamozni akarok, de mediamarktban most eppen belfer a 110-es hatarba, mas ertelmes boltban 115. De van ahop mar 100-ert adjak, de nem tudom milyen garival. A MM biztosan gyarival adja, nem trukkozik. -
cidalain
veterán
válasz
Viktor0610 #73290 üzenetére
a ram sokkal fontosabb az androidnál, mint az órajel.
Így egyértelműen a Lenovo.(#73285) Trokika
Lenovo tab3 7 16GB (pl innen)
Sajnos ebbe az árkategóriába nem fér bele a 2GB rendszermemória. Ugyanennek a tabnek van 8GB-os háttértárral szerelt verziója is kicsit olcsóbban, ugyanakkor érdemesebb ezt venni, pláne ha több játékot is játszik a mama. -
cidalain
veterán
Hat igen, ennyiert nem lesz uj, csak hasznalt.
2 gb ramot kellene nezni, es csak 8-ast keress, ilyen biztos nem lesz 10"-ban, de meg a kisebb is necces.
Lattam LG 8.3-ast apron, van ra Lolli update, de mar regi. Igaz, amikor kijott jo volt. Szerintem ok, a mai belepokkel szemben is.
Lenovo tab3 8 is jo lehet ujonnan 40 korul van, hasznaltban esetleg. 35-ert volt egy tokkal vonoval, foliaval.
Keresni kell hatha szembejon valami ertelmes. -
cidalain
veterán
Lenovo tab3 8"
Kicsit dragabban ugyan de jobb parameterekkel Huawei T3 8"
Kinabol most nincs igazan jo modern belu 8-as 40 alatt.(#73256) zöldfülű
Samu kozepkategorias gep, Huawei csucskategorias.
Ha eleg a 8" akkor nem kerdes hogy a huaweit vennem a helyedben.
Egyebkent kicsit dragabban mar elerheto az M3 10" is. (Bar a samuhoz kepest azert ez mar tenyleg arrebb van arban) -
cidalain
veterán
válasz
sony309 #73252 üzenetére
Ennél olcsobbat nem éri meg megvenni, mert csak szívás lesz vele. Akcióban lehet hogy 1-2 érzéssel olcsóbb, de 20 alá nem nagyon megy.
-
cidalain
veterán
válasz
mérges Pohi #73246 üzenetére
olcsóbb 55-60k
Huawei Mediapad T3 10" (csak HD felbontás, jó ár-érték arány)közepes 75-85k
Smasung SM-T580drágább 100k
Huawei Mediapad M3 10 Litemég drágább 135-140k
Samsung Tab S2 9,7" SM-T813 (4:3 arányú)rohadt drága 200k+
Samsung Tab S3 SM-T820 (4:3 arányú)én valamelyik huaweit venném, attól függően, hogy mennyi zsetonom van.
-
-
cidalain
veterán
válasz
kmarci25 #73238 üzenetére
azt kéne megnézni, hogy a nyák össze van e kötve az akkuval két madzaggal.
általában piros, és fekete.
ez a nyák valószínűleg a töltőáramkör lesz, így a szalagkábel egyik oldala sem lesz jó bikázásra.
de a nyák valahol illeszkedik az akkuhoz. ezt a pontot kellene megtalálni. -
-
cidalain
veterán
válasz
bostone #73225 üzenetére
ha a T580-ra gondolsz, és hivatalos partnertől vetted akkor 2 év gari van rá. és mivel 2016-ban jelent meg a piacon, így még biztosan garis.
@többieknek:
akku bikázás:
1. hozzá kell férni az akkuhoz (hátlap levétel, miegymás)
2. az akkut le kell választani a töltőáramkörről (ha kivehetős, akkor ki kell venni, ha forrasztva van, akkor a 2 vezetéket le kell forrasztani)
3. direktbe rá kell kötni valamilyen töltőt, és fel kell tölteni valameddig. jellemzően 10-20 perc bőven elég. A cél nem az hogy maxra feltöltsük, hanem csak annyira, hogy a töltő áramkör tovább tudja tölteni (5-10-15%-os töltöttség már elég) - Figyelem!!! még véletlenül sem szabad sokáig rajta hagyni így, mert túl lehet tölteni, ami akku melegedést, robbanást, tüzet okozhat!
4. vissza kell tenni a helyére, és rendes módon (a beépített vezérlővel microUSB-n keresztül) folytatni a feltöltést maximumra -
cidalain
veterán
válasz
szelesjanos #73213 üzenetére
Huawei Mediapad M3 10 Lite elég jó választás lehet neked.
Esetleg ha 4:3 képarány is megfelelne, akkor Asus Zenpad Z500M. Bar a filmezéshez nem feltétlenül ideális.Ha 8" is elegendő akkor Huawei Mediapad M3 8", ekkor sporolsz is kicsit, mert ez 100 alatt elérhető.
-
cidalain
veterán
Csak az M3 keparanya 16:10, a nagy tobbseg 16:9 aranyu. De ne kerdezd miert lett az M3 ilyen fura, nem egy megszokott arany tablet/telo vonalon.
(#73195) hederz
Szet van szedve a tablet, es elo van keszitve a forrasztasra, vagy ezt is vallalnia kell annak akit keresel. Ha a szetszedest megoldod akkor barmilyen jo muszeresz megoldja a forrasztast (keves penzert). Csak a szetszedessel ne kelljen bajlodnia... -
cidalain
veterán
válasz
bizsu17 #73174 üzenetére
Csak a filmezes miat gondoltam, hogy inkab a 16:9 a preferalt.
4:3-ban az Asus Zenpad S3 Z500M ami teljsitmenyileg hasonlo, es arban is kicsit van 100 folott (esetleges akcioval meg 100-ert is meglehet)Igen a BT az bluetooth akart lenni. Azt el kell mondanom hogy normalis nem nagyon van olcson. A 10 alattiak eleg gagyik. (Mondjuk a madzagosok is)
Logitechnak van jo megoldasa, tabpet beletamaszthato, stb, de eleg draga 20 folott van.Update. A tablet tokos billek altalaban a gagyibbak. Az ilyen dokkolos jelleguek a jobbak, viszont akkor a kevesbe mobilis.
-
cidalain
veterán
válasz
bizsu17 #73171 üzenetére
Akkor
Samsung SM-T580
Huawei Mediapad M3 Lite 10
A kicsit jobbak sajnos kicsit tobbe kerulnek mint 100- de a legnagyobb bajuk, hogy 4:3 aranyuak.A huawei uj cucc, es eleg igeretes, samunal jobbnak tunik, de tapasztalat itt a forumban meg nincs vele. Kicsit tobbert 4G verzio is van.
Hogy gyari bill van e hozza, azt nem tudom, de BT billt mindenkepp tudsz hozza venni. -
cidalain
veterán
válasz
forguet #73161 üzenetére
A keretből jó 8-asokat lehet vásárolni, nagyobb nem fér bele.
Huawei Mediapad T3 8"
Asus Zenpad Z380M
Lenovo tab3 8"A Huawei a legújabb gép, elég ígéretes, és még a keretbe is belefér.
Az Asus is jó, bár kicsit túllóg a kereten
A Lenovo kissé gyengébb, ugyanakkor 40-ből már megvan
A sorrend kb az ár-érték arányt tükrözi szerintem, én Huaweit vennék ennyiért.Hát a strapabíróságról neked kell gondoskodni, tableteknél nem divat ezt beépíteni.
(van rugged tablet ipari felhasználásra, de jellemzően 300-400k körül kezdődik)
Szóval normál tablet van, ami nem szereti a dobálást. így a gyereket kell megtanítani, hogy nem dobálja napi 20-szor
Ha nagyon kell vigyázni, akkor egy üvegfóliát (tempered glass) mindenképpen beszereznék (külföldről sokkal olcsóbb: ebay, aliexpress), esetleg egy szilikon tok. -
cidalain
veterán
válasz
MikaVejneGI #73149 üzenetére
Na az mar fel siker. Tap megy ki a tabletbol, billentyuzet bekapcsol, jelet kuld a tabpetnek, tablet felismeri hogy mit dugtal ra. Egyertelmuen valami szoftveres gond lesz ez szerintem.
Beallitasok -> Nyelv es bevitel menuben sem engedi valasztani?
Esetleg ugyanitt a Billentyuzet es beviteli modszereknel?
Ha itt sem akkor amelyik valasztva van, annak a beallitasainal nincs olyasmi, ami tiltana az eszkozt. -
cidalain
veterán
válasz
MikaVejneGI #73147 üzenetére
Mindenkeppen jo lenne megfejteni, hogy miert nem megy.
Lehet egy beallitasi hiba a tebletben, igy masik sem fog mukodni. Viszont ha ezt megtalaljuk, akkor a mar meglevo is menni fog.
Nincs semmi extra ezekben a billentyukben, ami tipusspecifikus lenne, igy azt gondolom, hogy ennek a bill-nek is mennie kellene.Kabeles, vagy Bluetooth-os a billentyutok?
Ha kabeles akkor ha bedugod valtozik valami a felso savban?
Ha van valami LED a billenytun, akkor kivillan amikor be van dugva?
Mindenkeppen bemennek a Beallitasok, Nyelv es bevitel menube (vagy valami hasonlo), es korbeneznek akkor amikor a bill be van dugva.BT bill eseten mas dolgokra kell figyelni.
Be van kapcsolva a BT a tableten? Latszik a bill a BT eszkozok kozott? Csatlakozni sikerul hozza? Jelszot be lehet irni? -
cidalain
veterán
válasz
John_Deere #73134 üzenetére
Igen a 8" es 10" meretben is ajanlott a T3!
-
cidalain
veterán
válasz
John_Deere #73124 üzenetére
Nem, az ajánló már elavult.
Huawei mediapad T3 8"
Ez elég új, elég jó paraméterekkel bíró középkategóriás gép. Ezért a pénzért nagyobb, 10"-os gép, ami bátran ajánlható lenne, nincsen sajnos. -
cidalain
veterán
válasz
apion73 #73108 üzenetére
sőt háromféle méretben is van, de a 7"-osnak nem jó az ára, és gyengécske is.
a 8" és 10" teljesen jó alternatíva. bármelyik ajánlható. bár kijelzőben elmarad a samu t320-tól.még esetleg az SM-T580 jöhetne szóba 10" fullHD-vel, csak az egy kicsit többe kerül mint 77, bár nem sokkal (legalábbis hivatalos 2 év gyári garival, mert amúgy lehet kapni olcsóbban is)
SM-T320 akkut eredetit 10-körül már tudsz rendelni ebay-ről németországból.
utángyártott meg van dögivel az aliexpressen, mát 10-15$ környékén is. ha mást nem később bepróbálhatsz egy ilyet 4000 ft nem pénz érte, ha jó akkor megmentetted a tabot, ha nem akkor meg árában biztosan tovább lehet passzolni itthon. -
cidalain
veterán
válasz
apion73 #73104 üzenetére
huawei mediapad t3?
mellesleg nem tűnik alaplap hibának a dolog. inkább akkuhibára utal a jelenség.
ilyen akkufogyasztást (ha feltesszük, hogy az akku jó) nem hiszem hogy tudna bármi produkálni, még egy zártlatos lap sem.ebben 4800 mAh akku van, azt írod 10 perc alatt több, mint 80%-ot merül. azaz kb 4 Ah megy ki 10 perc alatt belőle. az rohadt sok!
-
cidalain
veterán
válasz
hroberto #73090 üzenetére
Lenovo tab3 8 veheto meg, 40 kornyeken.
Kicsit gyengebb gep, de altalanos hasznalatra ez is ok. Az arkulonbseg kb realasin mutatja a kulonbseget.
De a T3 nagyon is szimpi. Ha belefer nyugodtan megveheted. Nagyon uj gep, nagyon keves tapasztalat van itt rola, szoval ha ezt veszed szivesen vennenk rola egy kis beszamolot itt. -
-
cidalain
veterán
válasz
Jimy83 #73078 üzenetére
kell az LTE támogatás? sima wifisből van 70-ért yoga tab3 10, 2 év hivatalos garival.
a +1 GB ram elég sok pénzt megérhet, főleg ha hosszabb távra tervezel. most még el lehet pötyögni egy 1 Gb rammal, de hogy egy év múlva elég lesz e, azt nem tudni. és mivel bővíteni nem lehet, ezért kuka is lehet.
(#73077) sanyixXx
Samu SM-T580 nem fér bele 2 év gyári garival, az 80-85 körül van
Huawei T3 széria viszont eléggé ígéretes, a 10" és a 8" verziója is ajánlható a specifikációk alapján, és bőven belefér a keretbe.(#73076) bippeti
Huawei T3 szériára nézz rá te is. A sunfiboltos Samuval összemérhető az ára, és ezért 2 év teljeskörű gyári garancia fog járni. Kompromisszumot is kell kötni, mert a kijelző itt csak HD felbontású.
Szerintem az Amazonosra 2 év a gari, de nem 100% -
cidalain
veterán
válasz
Jimy83 #73069 üzenetére
mindegyik megvehető, de én 100k-t nem adnék már egy olyan tabra ami nem tudja legalább az android 6-ot. márpedig a yoga 2-höz úgy tudom csak 5-ig van támogatás.
ha a yoga 3-at nézzük, akkor ahhoz képest a Huawei Mediapad T3 10" LTE kicsit jobb is, újabb, és olcsóbb
update:
miért ragaszkodsz a yogához? van valami feature amit csak ez tud, vagy pusztán a design? szerintem a többit is meg lehet oldani tokkal, hogy olyan kényelmes fogású legyen. -
cidalain
veterán
válasz
Prinz Eugen #73063 üzenetére
60-65 korul mindenkeppen megeri.
Hat erdekes, es kenyes a tema. Roviden: elkaphatjak, es fizetni kell (27% afa kell, vamot nem kell)Pl a sajat telefonod, laptopod nem akad fenn, siman hozhato, viheto. Viszont az nincs is bontatlanul a gyari csomagolasban...
innen mar tiltott a tema, nem adhatok tippeket (privatban sem), illetve nem is tudok, sosem probalkoztam ilyennel. Nem ismerem a nav eljarasat hasonlo esetre.
-
cidalain
veterán
válasz
mucicica #73060 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem lehet kapni, csak azt hogy az 1 gigas joval tobb helyen volt elerheto, igy nyilvan abbol van tobb az orszagban. Igy ketszer ellenoriznem, hogy tenyleg 2 gigas verzio e.
(#73058) Prinz Eugen
Veheto mindegyik, bar a 2-es mipad mar nem mai darab.
Ha egyutt tudaz elni a folyamatos frissitessel, es bugfixekkel, akkor szeretni fogod. Akkor is ha tojsz a frissitesekre. Ha update fixaciod van, es hogy mindig minden tokeletes legyen szoftveresen, akkor utalni fogod a miui-t. Mondjuk custom romok is vannak ra -
cidalain
veterán
válasz
mucicica #73056 üzenetére
Hat egyik sem erogep. A yogaban tenyleg 2 gb ram van? (Nalunk fokent az 1 gb-os verziobol van sok)
Ha 2 gigas a yoga akkor tenylegtokmindegy. Talan a kialakitasa miatt a yoga, de nekem bejon a dudorja. De a keves gari nem nyero.
Ha 1 gigas a yoga akkor nincs kerdes. A tab3 a nyero. -
cidalain
veterán
válasz
laslo. #73051 üzenetére
sajnos nincs 50-ért értelmes 10" tablet újonnan, gyári garanciával.
ahhoz fel kéne menni 58k környékére: Huawei Mediapad T3 10"vagy le kell menni 8" méretre, akkor több versenyző is akad 40-50 között
Lenovo tab3 8"
Huawei Mediapad T3 8"nagyinak nem vennék olyat, amiben nincs legalább 2 GB rendszermemória.
az is jó, ha minél újabb a rendszer, Huawei pl vadiúj Android 7-tel.
nem erőltetném a fullHD felbontást, mert a HD felbontás azonos méretű kijelzőn nagyobb betűket eredményez, bár a csippentős nagyítás korában gyakorlatilag tökmindegy. -
cidalain
veterán
válasz
moti07 #73042 üzenetére
Viszont a kijelzoje kisebb felbontasu, aminek az eletben tartasahoz kevesebb szufla is kell, mint a fullhd-hez.
A ketto gep kozott saccperkabe 20 rugo van. Ha ez a penz nem faj, veheted a samut, erosebb is, fullhd is. Ha a 85k tul sok, akkor nincs min gondolkozni, teljesen jo kozepkategoriasnak tunik a T3 (en sajnos meg nem lattam, igy csak a specekbol es az eddigi huawei tapasztalatok alapjan itelem meg) -
cidalain
veterán
válasz
kispalsz #73040 üzenetére
Tempered glass, 9h screen protector
Ez egy kb 1-2 mm vastag edzett uveglap ugyanugy kell feltenni mint a foliat, de az erohatasokat nem vezeti at a kijelzore, hanem ez torik. Igen utana le kell szedni, es kell ratenni masikat, de a tablet kijelzo epen marad. Tipustol fuggoen 1-2-3 ezres, de kinabol veve sokkal olcsobb -
cidalain
veterán
hát eléggé a T2 pro használtan tűnik a jónak ennyi garival.
viszont ez szinte biztos (99%) hogy mobilcéges vétel, szóval csak óvatosan: az eladóval ballagjatok be a telenorhoz(?), hogy a készülékre már nincs fennmaradó részlet, azaz tiszta, és kérdés, hogy van e hozzákötve hűséges netcsomag, azzal mi lesz, stbstb.ha ez túl problémás, vagy nem igazolható a készülék tisztasága, akkor T3.
sufni boltba sose jó megbízni (szerintem legalábbis), bár jó az a tab, de a feltételek nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged