- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Én meg azt kérdezném, hogy ez a iplay 50mini (T606) és a Lenovo m9 (G80) SOC között mennyi ,magokat néztem, az élmény, használat beli eltérés? Ehhez az iplay mihez még egy szilikon tokot sem találok.
-
Beni2360
félisten
Na mondom akkor kuldom vissza a Lenovo M9-t. Ahogy olvastam a posztot. De ami utana jött
hogy erre mi szükség van?
Egyelőre tetszik a Lenovo, pörög rendesen, szép meg a FHD videó is rajta. 50 cm-ről nem igazán eszlelni a HD felbontást. Mindent 2 app kivételével át telepitett a HAUWEI-ről. A tok egy kicsit nekem csúszós mert én megszoktam a mely barázdás tokot.
Ui: ezen is L1 vedelem van, de én nekem mindegy. -
Beni2360
félisten
Na az éjjel meg rendeltem aztán meglátjuk. Max 14 napos elállás lesz es küldöm vissza.
-
Beni2360
félisten
Hi, kérdésem lenne, hogy adott egy HUAWEI MediaPad M5 Lite 3,5 évesen erdemes az új LENOVO M9-re lecserelni? Szinte csak PH & Face, neha YouTube + böngészés. Semmi komoly terhelés. Csak idegesit amikor kezbe veyzem a Redmi Note 8 prot es majd ki repül a kezemből. Utána mindig össze rándúl a homlokom amikor a HAUWEI-t kézbe veszem.
Csak 8" max ez a 9" jöhet szóba mert már a 10" nem birtam egy kézben tartani.
Ha FHD lenne a Lenovo meg is próbálnám, de talán az én felhasználásomhoz HD is eleg vona. Valaszokat előre is köszönöm. -
Beni2360
félisten
válasz
beach head #90400 üzenetére
Csa győzd megfizetni a postát ahogyan ők kérik.
-
Beni2360
félisten
válasz
cidalain #90412 üzenetére
Most akcios az iPlay50 proo a BG-nel.
Ez igy mar jó ár? -
Beni2360
félisten
Mi jött ma szembe velem.
Egy Acer tab. Velemenyek? -
Beni2360
félisten
válasz
®abstract® #90373 üzenetére
Ezért a pénzért min 3 ev gari illene. Komoly cucc.
-
Beni2360
félisten
Ez milyen vetel volna?
Nem nagyon talalni 8" tabot. -
Beni2360
félisten
válasz
Soma01 #89622 üzenetére
Nem jon ra semmi, mivel az összes Alirol rendel áru ami 150€ alatt van az már áfás ár.
------------------MINDENKINE!!!
Egyébként köszönöm mindenkinek a hsz-t és valójában a 8" lenne a bejövő. HAUWEI-m az utóbbi időben sokat gondolkodik. Mar torlok le minde felesleges appot, hogy gyorsuljon. Nem tudom az SD kártyát hozzá fűzni úgy mint a Lenovo alatt ment. -
Beni2360
félisten
válasz
Somatom #89615 üzenetére
Vazze lemaradt a link
, most látom .
Bocs mindenkitől.
Picit sok volt a mai napom. 2h várakozása a rendelőben , aztán haza, gyors ebéd, majd házi mell sonka gyártás, és e közben érett a gyökér kenyér tesztám, este 7 felé tettem be a sütőbe, na e közbe irogattam a konyhában a tabon. -
Beni2360
félisten
Hi, hogy ez a Tab évvel a SOC-al árban, tudásban megeri?
-
-
Beni2360
félisten
válasz
TurpiUrfi2 #89541 üzenetére
Igen ugy árulták mint a kepel latszik. Igen fektetve lehetett rogziteni benne de kint alvanyon fuggolegesen is a billentyű magnesesen rögzült a tokhoz vagyis kivettem es potyogtem rajta most is van egy 7-8 tabhoz valo tok billentyuvel. De nem hasznalom mivel a tabon potyogok be mindent. Asztalnál ülve ok-s.
-
Beni2360
félisten
válasz
TurpiUrfi2 #89539 üzenetére
En ilyen tokkal, billentyűzettel vettem az M40-t, de eladtam rögtön az egeszet mert nagy volt tab nekem. Maradtam a 8" mellett.
BT kapcsattal működött. -
-
Beni2360
félisten
"Gyerekek" van a 8" taboknál valami előre haladás? Valadzokst előre is köszönöm.
-
Beni2360
félisten
Ez hova sorolható kategória?
-
Beni2360
félisten
válasz
kufirc #88752 üzenetére
Nálam a saját fájlkezelőjében a hálózati megosztásnál elérhetőek a megosztott gépek és azon belül a mappák. Egyszer kell neki megadni a belépési vendég+jelszó párost.
De biztosan találni hálózati képnézegetőt.
De egy KODI-val is be tudod szkennelni a képek mappát és azon keresztül is böngészhető. -
Beni2360
félisten
válasz
pècsimunkás #88569 üzenetére
Én is vettem egy 10"-t de nem tudtam egy kézben tartani, nehéz volt, stb. El is adtam azonnal és vettem ismételten egy 8" tabot.
73 vagyok. Lenovo M8 volt, most egy HUAWEI M5 8" van. Bőven elég. -
Beni2360
félisten
válasz
Somatom #88525 üzenetére
Na ja van egy VHS lejátszóm és 2 banános doboz TK-s kazettám, felszamasnal kaptam őket ajándékba.
De gondolom SD-hez is kell min widevine L3-s opció.
Nekem L1-s van megse használom ki. -
Beni2360
félisten
válasz
#73820095 #88150 üzenetére
Tehetsz ra akar 5A-t akkor is a tab elektronikaja fogja szabalyozni. Nezd meg a leirasba mit ajanlanak annal tobb nem kell. Aku hasznalatnal meg nezd meg mi fogyasztja a legtobbet es kell e annak a hatterben futnia. Csak talalgatni tudok.
1 A töltö mindenkepen keves egy tabnak.
Min 2 A mell. -
Beni2360
félisten
Én hasonlót vettem a HUAWEI tabra és egy Redmi N telcsire. Mindkettőnél 1-2 mm-s kiálló perem védi a kijelzőt és a sarkai is erősítettek. Vettem egy flip tokot a tabra de nem tetten fel mert kényelmetlen volt a használata. Üveg fólia természetesen mindkettőre ment.
-
Beni2360
félisten
válasz
piocasember #87848 üzenetére
Melyik sport csati amelyiket sd-nek latod?
Egyébként nem minden adás hd ami a tv ígen. -
-
Beni2360
félisten
Lehet, hogy neked kicsi de kérdés, hogy az idős rokonnak nem lesz e nehéz az egy kézben tartás. Most is egy kézzel tartom és potyogok ide. Ezt már a 10" tablettel nem tudtam csinálni. Azért írtam, hogy 73 vagyok. Ő vele kleni kiprobaltatni. Én is nagyobra állítottam a betűket 8" tabon.
-
Beni2360
félisten
Pontosan a választék végett és mivel én mást vettem (HAUWEI 5, 8" lite 3/32 GB) kéz alatt azért írtam. hogy.....
Ezek nem hardver igényes játékok de nálam is csak ilyen himi humi játékok vannak de lényeges volt, hogy a kanapén hátra dőlve esetleg egy kézben tartva is tudjak böngészni, játszani, topikolni, chetelni, stb. A 10"-t már nem tudtam egy kézben kényelmesen tartani. -
Beni2360
félisten
válasz
Sterilzona #87337 üzenetére
Pontosan arra használtam. Játszani nem szoktam csak ilyen póker meg hasonlókat.
Nem is nagyon írta mire kellene neki.
Ui: Az ágyban mást csináltam anno.
Még a telefonomat sem viszem be a hálószobába csak ha valamiért ébreszteni kell. -
Beni2360
félisten
válasz
Sterilzona #87334 üzenetére
Azért még van egy 4GB-se Lenovo 8 FHD TAB. En most adtam el egy 4 éves 3 GB változatát szuperül üzemelt. De nem írtad az igényeket. Mire kelene.
En is vettem kintről egy 10" tabot de túl nagy volt nekem és el is adtam azonnal. -
Beni2360
félisten
válasz
#99618560 #87298 üzenetére
Tehát van készleten 1000 db tortád?
DE a napokban került a látokörömbe ez a tablet monitor.
Ezt még a nagy TV-re is ki tudod küldeni állandó ajánlatra.
Ja, hogy rendelés felvételnél. Az más tészta. (torta) -
Beni2360
félisten
válasz
demmer123 #87264 üzenetére
Nekem szállítással együtt 74.6 E Ft mutat. ebben benne van minden. Ja hogy itthon 100.k
-
Beni2360
félisten
válasz
Sterilzona #87204 üzenetére
Azért jól eltitkoltad miről van szó.
-
Beni2360
félisten
Létezik,hogy a MediaPad M5 Lite 8.0 LTE tabra felraktam a Nova ful launchert és az egesz rendszer gyorsabb lett mint az eredetivel?
-
Beni2360
félisten
Evvel mi a helyzet? BG-tol jönne.
-
Beni2360
félisten
válasz
Gasparius #87087 üzenetére
Rakerestem és nincs benne.
Ami viszont nincs, az a magas fokú biometrikus védelem: nem akartak ujjlenyomat-olvasóval az előlapba esztétikájába rondítani, oldalt pedig a Tab A7 vélhetőleg túl vékony lett, hogy odaférjen. Az íriszfelismerés meg rég kikopott, de azért érdemes valamilyen kézi védelmet beállítani, ami a 2D-s arcfelismerésnél biztonságosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged