-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
követhetetlen, ellenőrizhetetlen, visszacsinálhatatlan, megreklamálhatatlan.
western unionnal rendelni = 99% lehúzás
moneygram-et nem ismerem, de azthiszem, az is olyasmi, mint a WU.
moneybookers egy fokkal jobb, de a paypal a tuti.
ahol nincs, ott sunnyogás van.
(még a legputribb websophokban is van általában, max ott rádverik a paypal költségét)
max. a haveromnak küldenék így pénzt a világ végére, de nem egy ismeretlen kínainak. -
hun_gery
aktív tag
válasz
Chaser #20423 üzenetére
Jogos, azt hittem, minden újabb myaudio-t Ainol SoC-cal szerelnek, de most látom, hogy ez rk3066. De mint tudjuk (kb fél órája tbj007-nrk köszönhetően
), az sem négy, hanem egy magos, csak 4 fragment processzorral
Bár megkapná ezt a hw-t (1026dcc-ét) egy 7"-os tábla... mennék érte a (web)boltba, de hirtelen... de sajnos ilyen (rk3066, 7", 1280*720/768px, bt, hdmi) még kínában sincs...
-
hun_gery
aktív tag
válasz
tjb007 #20421 üzenetére
Mondtam én, hogy majd kijavítasz
Mi egyszeres?
Akkor most mi van ez a kavarás az mp2-mp4-el?
Értem én, hogygőzgépfragment processzor, "de mi hajcsa"? Lassan nem értem ezt az egészet :S
Kifejted, ha van időd?rizso: jól beszélsz, jól látod. Így, erre, hibátlan lesz, és valóban nem bukhatsz
-
hun_gery
aktív tag
Jájj. Ha lenne legalább egy HDMI rajta, azt mondanám, egy flymouse-szal médialejátszónak jó lehet TV-re kötve, de így... bár mérgesmadárra, ebookra, egyszerűbb játékokra, szolídan netezni jó lesz talán. Mondjuk a max payne-t ne akard majd ezen játszani
Bááár... ha bleegondolok, hogy az asszony s7 slim-je kb ugyanez a konfig, és a mai napig elvan vele... ki tudja. Ha nincs elvárásod, nem csalódhatsz -
hun_gery
aktív tag
válasz
zoleee24 #20408 üzenetére
Én flame-t vennék, ha fontos a bluetooth. Illetve erről tudni, mekkora akku van benne, tesztelték, szétszedték, jobban várják a népek, nagyobb közösség áll mögötte. Szerintem.
Kérdés lehet az, hogy mit tud a hw kezdeni a 40%-al több pixellel.
(Flame-nél írták, hogy nem egy fényerőbajnok)
itt egy összehasonlítás -
hun_gery
aktív tag
válasz
tjb007 #18803 üzenetére
ramos w17 pro Ákcijós 108usd ennyiért szerintem ajándék
-
hun_gery
aktív tag
-
hun_gery
aktív tag
Lehet, hogy ordenáré baromságot kérdezek, de meg lehet oldani azt, hogy:
adott két tábla.
mindkettő tud otg-t.
egy 5-eres, mindkét végén megfelelő (micro/mini) usb csatlakozóval ellátott otg kábellel összekötöm őket,
akkor az egyik fogja a másikat háttértárként látni? (vagy legalább a benne lévő microsd-t) -
hun_gery
aktív tag
válasz
janos1988 #17871 üzenetére
Ha 20 környéke a keret, én vennék egy Ainol Novo 7 tornado-t 90USD körül, vagy ha van még rá egy pici pénz, akkor egy ramos w17pro-t 120 usd körül. Ég-és föld a különbség ezek javára ahhoz képest, amit linkeltél.
Vagy ha itthon vennéd, akkor valami wayteq, vagy concorde cuccot, bár azok 30 körül indulnak. -
hun_gery
aktív tag
válasz
tvamos #17790 üzenetére
mind másban jó.
Nexus 7mellett: support, főzött romok, gyári támogatás, erős hw
Ainol/Cube/window mellett: ár/érték arány, egész jó közösségi támogatás, egész erős hw, otg, hdmi, micro SDNexus 7 ellen: bővíthetetlen sd-vel, hdmi hiánya
Ainol/Cube/window ellen: gari nehézkes, support mandarin, gps/bt max. mókolva megy, ha egyáltalán.35.000-ért nem rossz értékek ezek a window n70-től:
.................Nexus 7.....Galaxy Tab 7.7....Transformer Pad Infinity....Window N70
Vellamo......1,706........1,215.....................1,573.....................................1,650
Sunspider...1,711........1,993.....................1,745................................... 1,829
0.9.1
GL Egypt.......63...............47.......................... 75.......................................102
Off(fps)
CF bench ..11,620.......7,135.....................8,357.....................................8,921I compared my Window N70 with a comparison of the nexus 7 with some upponents on engadged.
The Window N70 does perform very well, and i use it more than my nexus 7 which I bougt in the UK.
Quadrant score of nexus 7 is about 3700 and Window N70 scored 4200. In the browsermark the nexus 7 scored 114268 and the de N70 131563.
The screen of the Window N70 is outside more usefull and brigther than Nexus 7 and wifi reach is also better than the Nexus 7.Én pl. megvettem anno a kínaiak (Herotab, Rena3, valami noname) után a Dell streak 7-et, meg a Smart Tab 7-t, és mégis azt mondom, hogy legközelebb Kínából veszem a window n70-et, vagy a smartq k7-et, mert _számomra_ nem nyújt annyival többet egy brand-elt kínai, vagy egyb márkás cucc, mint amennyivel magasabb az árcédulája. (A különbözetet meg egyéb dolgokra fordítom) _Én_ elmókolgatok vele, belefeccölöm azt a néhányszor 10-20 percet. (Bár ha pl. egy Galaxy Tab-ot vennék, szerintem tuti, hogy azt is romolnám, ott is nézném az xda megfelelő fórumát, szóval még időt sem sokat nyernék.)
------
6210-en nem fog idegesíteni, ha majd egy friss játék beszaggat?
Mert engem a víz leverne, az tuti, ha 70-ért lagot látnék valami játékban. (bár amennyit én játszani szoktam...) -
hun_gery
aktív tag
válasz
Sanzaa #17782 üzenetére
dvb-t vevő 12usd
cc7020+dvb-t
vigyázz, a dvb-t vevőhöz nem lesz magyar support+gari -
hun_gery
aktív tag
+1
Írnál a smartq és a gameloft címek, illetve a max payne viszonyáról, ha van ilyen tapasztalatod?
(én a k7-el szemezek, de szeretnék néha gameloft ill. nagyobb játékokkal játszani)sanzaa: mindenki azt vesz amit akar. A személyes álláspontom az, hogy _nekem_ nem éri meg a felárat az, amit a magyar gari/support nyújt, ha egyáltalán. Számomra ezek eldobható/fogyasztási cikkek, egy év után cserés, ezért ha azt kibírja, jó, ha nem, akkor szívás, mint Crytek esetében, de ez benne van a pakliban, ezt is "megveszed" az olcsó árral együtt. Ki mit preferál.
Egyébként ha Kína így halad, pár év, és a sok nagynevű/nagymultú gyártó megnézheti magát. -
hun_gery
aktív tag
válasz
Sanzaa #17730 üzenetére
Veled mi van? Megcsípett egy darázs? Kicsit kilóg a lóláb...Olvastad te már a topic címét?
Pihengess szépen, árulgasd inkább a konkord táblákat (amikkel amúgy nincs bajom, csak tudjuk már helyén kezelni a dolgokat).Illetve nem szívesen fizetek 30-40-100% felárat egy szitázott feliratért, legyen az konkord, vagy vétek, vagy akármi... tudom, tudom, de a garancia, meg a support, meg minden.... blablabla.
Mint írtam, az itthoni árhoz képest rendelek kínából jóformán 2-t, és akkor még pótalkatrészem is van
"Nem sz@rakodok én azzal, hogy itthonról, webshopból rendelek egy brandelt gépet, ami már másnap itt van és ha nem tetszik visszaküldve visszakapom a pénzem. Vagy ha besz@rik kicseréljék egy újra, vagy ha szerencsém van már egy új típusra."
A konkordra gondolsz, mint "brand"-elt gép?
lol... világmárka... ennyi erővel a cube/window/ainol is az, csak azokat meg a világnak ezen a részén ismerik kevesen, bezzeg Ázsiában.
és 8 nap után?
egyébként Read-only vagy?
Írtam, hogy milyen sokan telepanaszkodták -jogosan- a megfelelő fórumot a Smart Tab 7 garanciális dolgai kapcsán. (20-30 nap ügyintézés, mismásolás, sumákolás) Pedig az egy márkás gép, egy nagy _hazai_ szolgáltatótól...Azt nem sikerült elolvasni?Másnap itt van?
Mert náluk nincs előrendelés, meg "rendelésre" felirat sehol, mi?
Ha nekem sürgős, DHL hozza a motyót, fizetem az ÁFA-t, vagy megrendelem UK-ból, és még így is valószínűleg jobban vagyok, mint ha itthon veszem meg. (márkás terméknél meg szinte biztos)
3-4 napot meg itthon is elszöszölnek a rendelésemmel, ha úgy van.
Kinyílt világ... tudod... internet...Egyébként meg én kérek elnézést, hogy képbe helyeztem magam a külföldi vásárlásokkal kapcsolatosan, és így a zsebemben hagytam egy nagy kupac pénzt az elmúlt években.
Azért meg had ne kérjek elnézést, hogy a slatedroid-os, xda-s fórumokkal ugyanolyan jól elboldogulok, mint te/más a konkord magyar nyelvűjével.
Egyébként nincs itt kifordítva semmi, nézz rá a topic címére.
A vétek, meg a konkord fórumába se mennek az emberek téríteni, hogy az ainol/cube/window stb a király, olyat kell venni blablabla... -
hun_gery
aktív tag
válasz
r3dsnake #17725 üzenetére
azért az is jópofa, hogy a "Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /" topicban egy felhasználól eírja egy elsőszériás gépének a nyomorát, erre kezdődik a füttyögés, hogy "ugye-ugye, a kínai tábla, ugye-ugye, bezzeg a konkord, meg a vétek csudatáblái blablabla..."
Pedig azért a mostanság kapható kínai táblák azért már közel sem a rezisztív 128mb-os wm-es csodák szintjén mozognak.
Crytek megszívta. Van így. Attól még sokan örülnek az olcsón, hazai support nélkül vett gépüknek.
A garanciális dolgokról:
Emlékszem én még arra, amikor megvolt a smart tab 7-em, és a saját topikjában mit össze nem szívtak a szerencsétlen userek a garanciális ügyintézéssel... ott is volt egy hónap, néha másfél, mire helyretették a dolgot. (nincs raktáron cseredarab, nincs is baja atáblának, blablabla, ment a mismásolás.)Részemről inkább 2db ainol aurora II, mint egy galaxy tab 2
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Crytek #17696 üzenetére
Félreértesz.
Engem nem zavar, hogy a problémádról írsz, hisz azért van a fórum. Ami szemet szúrt, az az, hogy nem a probléma MEGOLDÁSÁN vagy, hanem pörögsz azon, hogy videót akarnak, vagy bármi egyében.
Hidd el, nekik sem érdekük, hogy postázgassatok egymásnak oda-vissza kontinenseken át.
Az ő szemszögükből: mi van, ha nem is szar a tábla, csak nem tetszik, akármi. Ezért kérik a videot, hogy lássák, hogy mi a helyzet.
HA a videon látják, hogy mi a gebasz (töltő nélkül töltést ír stb) AKKOR visszaküldetik a te kontódra (a linken elolvashatod, hogy miért a normál postát javasolják a csomagküldő cégekkel szemben /vámot, egyéb költségeket nem állnak, azt rádverik/), majd az ő költségükre kapsz egy másikat.Az, hogy te ilyen formán nem küldenél csomagot, az szintén nem az ő bajuk (lásd feljebb). Egyébként a doboz védelménél nagyságrendekkel többet ér , ha a táblát betekered agyik buborékfóliába, majd 300 méter barna ragszalaggal körbetekered.
Az a küldési mód, amit linkeltem, ad ragszámot, az elég szokott lenni a kínaiaknak. (Az, hogy a ragszám elküldése után egyből feladják-e a csomagot, vagy csak akkor, ha megkapták a visszárut, ez már rajtuk múlik, de szerintem az utóbbi.)
A lényeg, hogy csinálj egy nyamvadt videot nekik valahogy, tedd fel youtube-ra, ott tudod feliratozni, és meglátod, az ügymenet fel fog gyorsulni.
Ha kell, segítek mind a video feliratozásában, mind az angol levelezésben, hátha nem 2013 nyarára oldódik meg a dolog -
hun_gery
aktív tag
válasz
Crytek #17686 üzenetére
ehhhh..... kb. minden kínai webshopban bevett szokás, hogy a legolcsóbb regisztrált módon küldöd vissza CSAK A GÉPET, sallangokat, dobozt NEM.
Gondolom a pandánál sincs másképp, itt le is írja, hogy mit kell tenned.
Az meg, hogy nincs egy nyomorú videokamera, meg egy angolul tudó a környezetedben, ne haragudj, de nem a panda problémája.
Segítenének ezek, valószínű a video elküldése UTÁN küldenének egy akkut, ha bevállalod a cseréjét, vagy egy RMA számot, de így nem fognak veled mit kezdeni, mert NEM TUDNAK MIT.Ne vedd sértésnek, de ha elég ügyes vagy Kínából rendelni, akkor legyél elég ügyes egy garanciális problémát intézni is. Spóroltál, beletenyereltél a sz@rba, van ez így.
Nem te leszel az első, aki ilyenbe belefut.Tényleg nem megbántani akarlak, de napok óta a sírod tele a fórumot a sirámoddal, és azt látom, hogy a problémát keresed, nem a megoldást, amit mellesleg a panda felajánlott.
no offense
----
A visszaküldést kb. 5000ből megúszod.
-----z0d1AK: ne cinkeld má' a srácot, jó tábla lenne ez, csak tényleg kifogta az elsőszériás táblák átkát.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Colonel993 #17322 üzenetére
Én rádobnék még egy kicsit az Aurora 2-re az IPS miatt, de a te dolgod.
Ha megy az angol, olvass slatedroid-ot, itt tárgyalják elég alaposan -
hun_gery
aktív tag
válasz
tjb007 #17030 üzenetére
ez az én nagy bajom, hogy jelenleg nem találok
"nagyobb nevű" kínai gyártótólsehol sem 7"-os rk3066 táblát bluetooth-al... (mondjuk azt gondolom, hogy azért egy darabig el fognak ezen a smartq-n menni pl. a GL játékai is, főleg, hogy azért a galalxy tab 2 azért még nem egy kifutott ócskavas)
Na, majd augusztusban meglátom, hogy ez, vagy valami 3066-os csoda, ha addig kijön 7-es bt-s. -
hun_gery
aktív tag
erről a tábláról véleményt kérhetek?
Mennyire erős/támogatott stb SoC ez a TI omap4430?
az fm transmitter/bluetooth miatt szemezek ezzel... -
hun_gery
aktív tag
válasz
osztraksajt #16851 üzenetére
Kínából ramos w17, ainol elf2, vagy valami cube, smartq esetleg window gép, itthonról concorde, vagy wateq.
(170usd körül már egy aurora2 vagy egy window n70 is kijön, azok ips-es vasak)ramos w13 helyett én aurora2-t vennék, abban ips panel van, w13-ban nincs hdmi
-
hun_gery
aktív tag
crytek: Ha idáig nyomon tudtad követni, akkor csak van valamid valahol
tjb007: kivárok én még ezzel, míg lesz tapasztalat, nem szretnék úgy járni, mint a cube-tulajok :S
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Crytek #16727 üzenetére
Ha Bp-i vagy, becsattogsz a Keletihez a főpostára a számlával (általában a paypal-os is jó kinyomtatva), flippereznek veled kicsit az ablakok közt, fizetsz, megkapod a cuccot, boldog vagy. Ha vidéken élsz, akkor passz. A 3 nap még nem feltétlen para, volt benne egy hétvége is. Nekem volt cuccom, ami egy hétig ült a vámon, és mégse csaptak le rá. (én viszont aggódtam erőteljesen.)
-------------------Más.
window n70-ről vélemény? itt van rk3066, 1gb ram, ips, mali 400mp4, jól hangzik.
Papíron baromi erős a szintetikus tesztek szerint, alázza az új ainolokat is.
itt a tesztje, 6. oldal a benchmarkokéWindow cég hogy áll a frissítésekhez, hibajavításokhoz úgy általában?
-
hun_gery
aktív tag
Aurora II tulajokat kérdezném, hogy milyen a képernyő betekintési szöge? (tudom, hogy ips, tehát elvileg közel 180 fok, de az ördög nem alszik.) Színek széépek, élénkek, nem fordulnak át, ilyesmi érdekelne.
Köszönöm -
hun_gery
aktív tag
nekem úgy látja a tábla es file explorer alatt a gépen megosztott mappákat, ha "minenki"-vel ÉS az "otthoni csoport"-tal is megosztom. ha csak az egyikkel, akkor jön a hibaüzenet, amit írtok. (w7 van a pc-n)
-
hun_gery
aktív tag
válasz
tjb007 #16009 üzenetére
tjb:
Aurora 2: Amlogic 8726-M6, 1.5GHz, Cortex-A9 dual core; GPU: Mali-400
Ramos w17pro: Amlogic AML8726-MX, 1.2GHz (up to 1.5 GHz), Cortex A9 dual core; GPU: Mali 400 MP2
Vajon melyik erősebb? Aurora 2 felé húzok az ips miatt, és az én elképzelésem szerint egyiknek sem lehet gondja a mostani izmosabb HD játékokkal (9mm, Modern Combat 3, Max Payne stb)
Szerinted? -
hun_gery
aktív tag
válasz
Lakaska #14154 üzenetére
valami ips-es Ainol esetleg? innen tudsz mazsolázni
-
hun_gery
aktív tag
válasz
tvamos #13663 üzenetére
Ez igaz, de azt is sokszor kitárgyaltuk, hogy pdf-re egyik tábla sem 100%-os, bár ott a 10", meg az 1034-1280-as felbontás tényleg szinte elengedhetetlen, pont az általad említett újratördelhetetlenség miatt. Djvu-t a calibre nem tudja epub-bá/mobi-vá alakítani? Mert akkor legalább annál a formátumnál fellélegezhetnél.
-
hun_gery
aktív tag
Az én tapasztalatom az, hogy egész nyugodtan lehet 7"-os 800x480-as táblán is könyvet olvasni, abszolút nem zavaró, sok könyvet kiolvastam ekkora képernyőn. Nagyobb felbontásnál kisebbek ugye a betűk, tehát, ha nem sasszemű vagy, úgyis nagyítasz rajta.
Mostanában divat fanyalogni egy 4"-os telefon 800x480-as képernyőjén is, hogy pixeles, meg "nem retina", de szerintem sokszor ez már bohózat kategória,hiszen egy telefont/táblát általában nem 10-15 cm-ről néz az ember, hogy számolgassa a pixeleket. -
hun_gery
aktív tag
válasz
body007 #12738 üzenetére
A "sample" is ÁFA+vámköteles, csak ha cég vagy, és azért rendelsz így, akkor legfeljebb visszaigényeled. Magánemberként meg nem fogja rólad a leghülyébb vámos sem elhinni, hogy termékmintát kérsz/kapsz.
-----
Kelzsoca: EMS kínaiéknál csak expressz postát jelent, olyasmit, mint nálunk az elsőbbségi, tehát gyorsabb, ragszámos, online követhető, de még nem futárszolgálat hozza, hanem a királyi.
-------
Kínai termékek garanciáztatása: ha nem valami sehonnani aliexpess-es 0 visszajelzéses arctól rendeli az ember, hanem nagyobb múltú webshop-tól (merimobiles, pandawill, hotmid stb), akkor ott azért nincs nagy cigánykodás.
5000-ért kb másfél-két hét alatt ott van, pár nap alatt megnézik mizu, összességében, ha tényleg nem te vagy a hunyó, akkor egy hónap múlva kezedben az új gép (nem igazán javítanak, illetve az megy belpiacra).Valóban soknak tűnhet az 5000 Ft körüli postaköltség, de figyelembe kell venni, hogy ez relatíve gyors, van olcsóbb is, az azért lényegesen lassabb, illetve azt, hogy a rendeléskor a fenti összeg többszörösét lehet megspórolni.
Nézzetek csak át a smart tab 7 topicba, hogy _itthon_ milyen sebességgel megy a vodánál a garanciális ügyintézés. (segítek: annyi idő alattkb 2x megpörgetem Sanghai-Budapest viszonylatban a terméket)
-------------
(Nálam volt olyan hiba, amit nem okozhattam én, hibát felvettem videóra, elküldtem a merimobiles-nek, megkértek, hogy küldjem vissza olcsó módon, de ragszámosan. Amint ez megvolt, kértek, hogy küldjem meg a ragszámot, amit kaptam. Ezután pár napra rá küldték a cseregépet, úgy, hogy a rossz még nem volt ott. Szóval ilyen is van.) Ezek miatt ajánlom én mindenkinek őket.
----------- -
hun_gery
aktív tag
megbízható kínai oldal: merimobiles.com
support: van
jó ár: van
széles választék: van
raktárkészlet-info: van
megbízhatóság: van
(közöm hozzájuk: nincs)
-
hun_gery
aktív tag
válasz
tjb007 #11359 üzenetére
Az a baj ezzel a táblával, hogy Boxchip A10 a lelke. Nem tudom, táblában, oprendszerrel hogy teljesít, de asztali médialejátszóban, zárt rendszerrel eléggé a legalja kategória, kb az "okostelefonok MTK chipset-je" :S
------
az ára viszont jó, az tény. (meg aztán, ha az allwinner szintjét hozza, ennyiért itthonról belekötni nem nagyon lehet, mivel az ára kb annyi, mint egy vámolt/áfáztatott ainol novo 7-nek kintről) -
-
hun_gery
aktív tag
Azért tényleg egy kicsit nagyra nőtt az arc a concorde-nál... ha megnézték a linklet árgép-oldalt, ott azért az első négy cég nem éppen "sarki zug-pc" kategória... (ipon, qwerty, pcland...) lol.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
nightmare13 #10386 üzenetére
ennyi pénzértinkább egy ainol aurora
-
hun_gery
aktív tag
-
hun_gery
aktív tag
válasz
consono #10124 üzenetére
Jogos, köszönöm. Ezért is írnak max 24 óra működést egy töltéssel. (5 colon nem tudom milyen ebook-olvasó van, de sok szerintem nincs.)
itt egy komoly összehasonlítás ekönyv-olvasókról
kyobo ereader nagy okosság lesz, ha megoldják a képfrissítést olyan 25-30 fps-re
-
hun_gery
aktív tag
válasz
vinikorn #10120 üzenetére
tessék: 5 col, eink, 30k körül UK-ból
itt egy másik: ez 6 col, sony, jó gép, 30 körül szintén
-
hun_gery
aktív tag
Kérjétek vissza a pénzt paypalon keresztül, és irány a merimobiles. Korrektebb cég, mint a panda mostanság
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Szabónagymer #9709 üzenetére
ehhh... elbeszélünk egymás mellett.
tudom, hogy 4 ér van a gyári csati usb felőli végében, és ugyanennyi a rendszercsatlakozóba bekötve is. és ez itt a baj, hogy nem tudjuk, hogy az egyedi böszme csatiban hova kell tenni az 5., otg/host lábat (ami le van ágaztatva az usb gnd lábáról úgy, hogy egyik megy a spécicsati gnd lábához, a másik meg..... hova is?)egyébként igen, ha csak 4 ér van bekötve, akkor az egy sima usb töltő/adatkábel, nem host/otg.
(#9707) Luissimo: értenél engem, ha nem lennél épp read-only
én is csináltam slimhez otg-t, de mi itt a smart tab 7-hez kendrácsolnánk, az meg más mese.
-
hun_gery
aktív tag
egyébként nem kéne más, mint egy lábkiosztás, és mehetne a házibarkács is, amíg azonban nem tudjuk, hogy a rendszercsatlakozó melyik lába a host/otg, addig felejtős az egész, mivel 100%-ra tippelem, hogy a csatlakozófejből csak 4, nem pedig 5 ér jön le. (nem is tudna 5 lejönni az usb felé, hiszen ez egy mezei usb apa csati, ahol összesen 4 láb van, az 5. csirkebéllel mit csinálnának? Félúton elvágják, vagy mi?)
ha valakinek van pinoutja, ne tartsa magában
hmm.... lehet, hogy írok a zte-nek, hogy nem-e lehetne-e esetleg-e e? e? -
hun_gery
aktív tag
válasz
Luissimo #9701 üzenetére
látom kicsit kusza itt az usb og kérdés.
egy usb otg kábel micro része 5 pólusú,bekötése a következő: 5v, data- data+, HOST, gnd. A 4 lábas rész gnd-jét kell kikötni az ötlábas 4. és 5. lábára, tehát a föld/host csirkebél (általában fekete) közösegyszerűbben:
1.: piros (5v)
2.: fehér (d-)
3: zöld (d3)
4-5.: fekete (föld/host) -
hun_gery
aktív tag
válasz
Fancy-boy #9450 üzenetére
Igen, ezek nincsenek benne. _Én_ nem is igénylem egyiket sem, mert ha külföldre megyek, ott a kocsiban a gps, h agyalog vagyok, a telefonban. Bt-t meg kb egyszer sem használtam táblán, szóval _nekem_ teljesen lényegtelen funkciók ezek, meg szerintem úgy a vásárlók 75%-nak, azoknak, akik elnetezgetnek, játszanak, olvasgatnak rajta.
Ipadon sincs flash, és mégis elvan
De komolyan: lesz azon flaysh, meg custom rom orrvérzésig. Market problémát orvosolták már vagy egy hete.
Valóban kicsit lassúcskák _még_, hiszen kapkodva került rá az ICS, kellett villantani a CES-en.Viszont cserébe olcsó, kellemesen össze van rakva, van rá support, közösség, FRISS robot, ami példamutató lehetne sok nagy gyártónak, és mellesleg nem via chipsetes rettenet, hanem egy használható tábla azoknak, akiket fentebb írtam.
Ha olvasgatod a teszteket, márpedig szerintem olvasgatod, akkor láthatod, hogy soksok 2-3x ennyibe kerülő táblán is akadozik a rendszer.
Ez saját véleményem, mindenki azt vesz, amit akar/tud, mit bánom én.
De mit védem én itt az ainolt? -
hun_gery
aktív tag
válasz
Zsilike #9426 üzenetére
a 200 USD-s lenovo (lepad) A1-ben nincs 3g modem, csak bt meg gps.
nem akkora vétel az a lenovo
ha elég egy wifi-only tab, akkor jelenleg szerintem ez az IPS-es cucc a legjobb vétel, vagy ez ips nélkül, de ugyanazzal a belsővel.@(#9427) engine88: gépeljen egy táblán sokat, akinek 3 apja van. egyébként okos gondolat ez a párosítgatás.
(#9428) sittes79: én a voda tabot, ha futja rá, ha meg olcsót akarsz 3g nélkül, akkor ezt 110 USD-ért, ami jó eséllyel nem lesz +áfa, ha igen, akkor is 33kHUF az egész
ha meg van rá pár forinttal több, akkor a novo Elf v. Aurora.
egész kikupálódott az ainol mostanában -
hun_gery
aktív tag
én ezt vettem telejsen jó, minőségi kidolgozás, picit kell rajta igazítani, olvasd el a smarttab topicjában, ott leírtam mit
szerk:
bocs, most látom, hogy 10-hez kell -
hun_gery
aktív tag
válasz
Luissimo #9219 üzenetére
esetleg még innen érdemes venni valamit, a dealextreme baromi lassan szállít.
Szerintem most, ha valakinek nem kell gps meg 3g, akkor valamelyik ainol cucc a legjobb vétel ár/érték arányban. pl. ez 115USD-ért ICS-vel, mali 400-al vagy esetleg ez 200usd-ért 1g ram-mal, 1024x600 IPS panellel ICS-vel február közepétől -
hun_gery
aktív tag
sajnos a vodafone honlapján még csak a szó sem szerepel,m nemhogy a tábla
-
hun_gery
aktív tag
-
hun_gery
aktív tag
Miért ne lehetne itt beszélni a feketemarketről? Nem támogatom a warezt, csak beszélek róla. Nem ugyanaz. Mondjuk mindegy, csak egy érdekes anomáliáról írtam, majd idővel a chainfire megoldja ezeket a gondokat
Az meg, hogy a gl nem ismeri a zte-t a gépei közt, azt hiszem nem a zte, hanem a gl szégyene. (mondjuk számukra a mali gpu is csak pár hete létezik...)
egyébként valóban érdekes ez a hw-kompatibilitás, amit írtok. biztos a ts-vezérlő más a táblákban, és a market azt is nézi, csak mi nem tudjuk -
hun_gery
aktív tag
Ugye az tény, hogy a gl játékok kijönnek ugye majd' minden gpu-hoz. (adreno, pwervrx, tegra, mostanában mali is). ezért van 1.0, 1.01,1.02 stb verzió is.
Namost magyarázd el légyszíves, hogy a lewarezolt játékok miért mennek ugyanezen a gépen? (pl rainbow6 nem is látszik marketen, feketén beszerezve pedig megy, 9mm látszik, de a marketes verzió szerint nem kompatibilis, a warez azonban igen)
A warez játékok is a gl szervereiről szedik le a szükséges x100 megát, nincs mögöttük "sáros" szerver (megnézheted a letöltött apk-ban)
-
hun_gery
aktív tag
-
hun_gery
aktív tag
tényleg felsoroljam? nézd meg légyszi a marketen.
szerk:
megnéztem:
ingyen: uno free, gt racing, bia2, fantasy town, asphalt5, nlf pro 2012, let's golf
232 ft: aspalt6, block breaker 3, uno, backstab, mc2, order & chaos, 9mm, nova2, bowling, poker, solitaire, assasin's creed, sudoku, asphalt hd, driver SF, tintin, immortals,stb
(nem tudom, hogy eddig mi volt ingyen, vagy mi nem, de hogy nem 1USD volt egy játék, az tuti) -
hun_gery
aktív tag
A Gameloft játékok 1 v. 0 dollárba kerülnek ma a marketen! (meg szerintem holnap is)
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Luissimo #8811 üzenetére
3.2-n nincs sok redőny.
#8812, ocsesz:
fel kéne telepíteni a driver-t, amit kaptál hozzá (dugd össze a géppel, lesz egy meghajtó, arról), aztán intézőben látni fogod, mint smart tab 7, total commanderben meghajtóként nem.(#8809) mArZsi:
mert retek lassú volt, még az sd film is akadt rajta, nemhogy egy komplexebb gameloft-cucc.
Mondjuk én még a megjelenéskor vettem, azóta van rá sok firm, lehet, hogy szépen összereszelték a gépet a robottal, mert szerintem volt benne potenciál. -
hun_gery
aktív tag
semmi
-
hun_gery
aktív tag
szerintetek vodafone smarttab 7 vagy htc flyer?
-
hun_gery
aktív tag
köszönöm, ezek az árak tegnap még csak az "üzleti" fül alatt volt a telenor honlapján, azt hittem, a lakosságiban lesz valami akció, de ezek szerint nem.
Ez így az én olvasatomban öngól a telenornak, főleg a smarttab megjelenése mellett, ami rablánc nélkül 75, de ők tudják.
-
hun_gery
aktív tag
köszi, mire módosítottam, már megírtad... hirtelen le se esett, hogy smarttab=zte, mediapad=huawei, és zte=/=huawei, még ha mindkettő a kínai államé is
mediapadról tudni, hogy mennyi lesz a telenornál? nagy a titkolózás, csak üzleti csomagban találtam, úgy meg nem kell
bár remélem, hogy prepaid kártyával +- 2-5000Ft lesz a kettő közt (huawei-ben vonz az ips panel, meg az OTG, ami a smarttabnál bizonytalan az egyedi csatlakozó miatt...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged