Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Magisk
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kovacspityu2
üzenetére
-
ugyeletes
tag
válasz
kovacspityu2
üzenetére
korabban mar irtam, de semmi reakcio:
hongkongeek.com azt irja, hogy visszafizeti a vamot, ha megver a NAV, van valakinek gyakorlati tapasztalata ezzel kapcsolatban? igy szerintem toluk erdemes vasarolni, mas bolt lerazza magarol ezt a felelosseget. arban nem rosszak, nagy hirtelen amit neztem: ami pandan 60, az naluk 61 dodo. ingyen tracking is van, ha egy honapon belul befosik a cucc, akkor a visszapostazas (hubol kinaba) arat is visszadellazzak, satobbi.valakinek tapasztalat?
-
tvamos
nagyúr
válasz
kovacspityu2
üzenetére
Ez olcso is, meg stabil is lehet... bar meg sosem lattam ilyet.
-
válasz
kovacspityu2
üzenetére
attól függ mennyit szánsz rá, kínából is vannak drága tabletek

én ugyanezen szempontok mentén a 10.1" mellett döntöttem.
ahogy olvasom, a legjobbnak tartott kinai márka a SmartQ és a Ramos, már ami a minőségi felhasznált anyagokat és a supportot illeti.
a support terén az Ainol is erős, de ők 3 havonta adnak ki új tabletet, néha kicsit olyan, hogy kipróbálnak valamit és ha nem jön be gyártanak mást.... itt egy esetlegesen később nem támogatott tablet nem előnyös választás, bár az Ainol még csak most lép be a 10.1" piacra.
Az olcsóak közül ott a Cube U30GT meg a Window (Yuandao) N101 IImindenképpen olyan oldalt keress, ami paypal verified, de a slatedroidnak van egy fekete lista oldala azt is érdemes átböngészni (azaz hova NE menjünk) ilyenek a cube-tablet.com (meg általában a xxxx-tablet.com) és a xxxxx-sale.com oldalak, de biztos van még pár, fejből nem vágom.
a pandawill-t sokan hype-olják, mert olcsó, de van még más is ami olcsó és adott esetben jobb a supportja, mint mondjuk a lightake.com vagy az ipadalternative.com -
HuMarc
veterán
válasz
kovacspityu2
üzenetére
Az valahogy pont kimaradt, hogy mennyiért szeretnél tabletet vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Háztartási gépek
- Formula-1
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Kindle 9th gen - Reklámmentes - Ingyen Foxpost
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX