- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kovacspityu2 #25368 üzenetére
-
ugyeletes
tag
válasz
kovacspityu2 #25360 üzenetére
korabban mar irtam, de semmi reakcio:
hongkongeek.com azt irja, hogy visszafizeti a vamot, ha megver a NAV, van valakinek gyakorlati tapasztalata ezzel kapcsolatban? igy szerintem toluk erdemes vasarolni, mas bolt lerazza magarol ezt a felelosseget. arban nem rosszak, nagy hirtelen amit neztem: ami pandan 60, az naluk 61 dodo. ingyen tracking is van, ha egy honapon belul befosik a cucc, akkor a visszapostazas (hubol kinaba) arat is visszadellazzak, satobbi.valakinek tapasztalat?
-
tvamos
nagyúr
válasz
kovacspityu2 #25363 üzenetére
Ez olcso is, meg stabil is lehet... bar meg sosem lattam ilyet.
-
válasz
attól függ mennyit szánsz rá, kínából is vannak drága tabletek
én ugyanezen szempontok mentén a 10.1" mellett döntöttem.
ahogy olvasom, a legjobbnak tartott kinai márka a SmartQ és a Ramos, már ami a minőségi felhasznált anyagokat és a supportot illeti.
a support terén az Ainol is erős, de ők 3 havonta adnak ki új tabletet, néha kicsit olyan, hogy kipróbálnak valamit és ha nem jön be gyártanak mást.... itt egy esetlegesen később nem támogatott tablet nem előnyös választás, bár az Ainol még csak most lép be a 10.1" piacra.
Az olcsóak közül ott a Cube U30GT meg a Window (Yuandao) N101 IImindenképpen olyan oldalt keress, ami paypal verified, de a slatedroidnak van egy fekete lista oldala azt is érdemes átböngészni (azaz hova NE menjünk) ilyenek a cube-tablet.com (meg általában a xxxx-tablet.com) és a xxxxx-sale.com oldalak, de biztos van még pár, fejből nem vágom.
a pandawill-t sokan hype-olják, mert olcsó, de van még más is ami olcsó és adott esetben jobb a supportja, mint mondjuk a lightake.com vagy az ipadalternative.com -
HuMarc
veterán
válasz
Az valahogy pont kimaradt, hogy mennyiért szeretnél tabletet vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Amazon
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VoLTE/VoWiFi
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Ipad mini 7 (A17Pro CHIP/Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest