- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz iPhone 19
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo
üzenetére
nah írtam egy szép hosszú hsz-t de elszállt. mindegy, akkor tömören:
nem akarok senkit meggyőzni, csak annyit kicsikarni, hogy az amoled kevésbé látható külső helyen, mint a tft, ami logikus is, hiszen alacsonyabb a fényerő. ezt mérések bizonyítják, nem szubjektív vélemény tehát. Az, hogy ez kit mennyire zavar, valóban szubjektív. Engem nagyon, mint mondtam, az Omnia2 már borús időben is kevés volt nekem, a n1 pedig még beltérben is kevés volt maximum fényerőn. persze ott láttam mindent, de zavaró volt. főleg úgy, hogy mellette egy acer liquid volt, aminek sokkal magasabb volt a maximum fényerő, és pl amikor üzenetírást próbáltam, akkor azn1en az üres terület szürkésnek hatott a liquid mellett, amin hófehér volt. az amoled előnyeit én elismerem. csak ebből az egyből nem engedek, mert mérések bizonyítják, hogy nekem van igazam, és Integra fröcsögése nem jogos, hogy rossz szemem, mert éppen azoknak az, akik nem látnak különbséget, hiszen van. másban nem vitázok, de ebben továbbra is fogok, ha valaki tagadja. vagy ha már itt van Karma: a legend a speedshopban pont a hero mellett van. az órán látni, hogy a fehér menniyvel fehérebb a heron, és mennyivel magasabb a max fényerő. maga a kép legenden szebb persze, csak nekem ennél fontosabb a fényerő, ésszerű határokon belül persze.11:de nincs az a "szakadék" a sima TN-hez képest.
tehát legalább te belátod, hogy van, csak neked még nem zavaró. nekem az. na ez így korrekt, ezzel nincs is gondna megyek desiret tapogatni, majd leírom mit tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Le Mans Ultimate
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Mozilla Firefox
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest