Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• joey04

titán

válasz Quasi_modo #10 üzenetére

nah írtam egy szép hosszú hsz-t de elszállt. mindegy, akkor tömören:
    nem akarok senkit meggyőzni, csak annyit kicsikarni, hogy az amoled kevésbé látható külső helyen, mint a tft, ami logikus is, hiszen alacsonyabb a fényerő. ezt mérések bizonyítják, nem szubjektív vélemény tehát. Az, hogy ez kit mennyire zavar, valóban szubjektív. Engem nagyon, mint mondtam, az Omnia2 már borús időben is kevés volt nekem, a n1 pedig még beltérben is kevés volt maximum fényerőn. persze ott láttam mindent, de zavaró volt. főleg úgy, hogy mellette egy acer liquid volt, aminek sokkal magasabb volt a maximum fényerő, és pl amikor üzenetírást próbáltam, akkor azn1en az üres terület szürkésnek hatott a liquid mellett, amin hófehér volt. az amoled előnyeit én elismerem. csak ebből az egyből nem engedek, mert mérések bizonyítják, hogy nekem van igazam, és Integra fröcsögése nem jogos, hogy rossz szemem, mert éppen azoknak az, akik nem látnak különbséget, hiszen van. másban nem vitázok, de ebben továbbra is fogok, ha valaki tagadja. vagy ha már itt van Karma: a legend a speedshopban pont a hero mellett van. az órán látni, hogy a fehér menniyvel fehérebb a heron, és mennyivel magasabb a max fényerő. maga a kép legenden szebb persze, csak nekem ennél fontosabb a fényerő, ésszerű határokon belül persze.

11:de nincs az a "szakadék" a sima TN-hez képest.
    tehát legalább te belátod, hogy van, csak neked még nem zavaró. nekem az. na ez így korrekt, ezzel nincs is gond

na megyek desiret tapogatni, majd leírom mit tapasztaltam.

Új hozzászólás Aktív témák