- Magisk
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
válasz
moho-jojo #80271 üzenetére
Köszi!
Azóta találtam külföldi fórumot, ahol elég sok infó van.Elég az increment OTA? Kábeles cuccnál nem az IMG kell?
Ma meg is érkezett. Elég jó kis cuccnak tűnik eddig. Rendeltem usb kábelt is, de az ki tudja mikor érkezik meg Kínából. Igaz, nincs CE-es tapasztalatom, de így is jól működik. A gyári lejátszója elég tré, de gond nélkül lejátszotta azt a pár DV-ös filmem, ami van. (SL és DL) Kodi is jól műxik, mindent be tudok rajta állítani, ami szükséges a normális lejátszáshoz.
Wifi tréfált meg, mindjárt az elején. A router nem látta a csatlakozott kliensek között, pedig volt net a boxon.Amit még észrevettem, hogy a hang csúszik Kodi alatt, de azt lehet korrigálni. Ettől még furcsa, hisz a tévére megy az is, HDMI-n keresztül. Egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Magisk
- Steam topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Építő/felújító topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ASUS TUF Gaming F16
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest