- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
-
A képernyőn a felület... és gondolom semmit nem lehet vele csinálni.
Abból akkor valami kimaradt gyárilag...Amúgy welcome to the jungle - ha bármit rendesen kitúrsz, hogy miért nem működik, az bármennyi idő lehet. Nekem vannak olyan dolgok, amik hónapok/évek után kezdenek működni, mert addigra lesz meg az infó, ami kell. Lesz majd pár ilyen Logout post hamarosan.
Amit az előbb kérdezem Libreelec/Kodi/Armbian kérdés, az csak röpke egy hét volt, pedig aztán nem volt egy agysebészet kiírni a Libre-t kártyára.
-
Ez megint annyira kínai, hogy lehet rebootolni d-be, de nincs rajta olyan
Vagy bebootolja, csak nem működik a USB?
A fastboot is csak egy szoftver. Nem lehet, hogy a Fastboot D módját is úgy kéne felírni?Tényleg soroson fogod látni, hogy mi van. Esetleg ott át is tudod ugrani az egészet, mert ott általában a loader terminálját, vagy egy rendes Linux konzolt kapsz (ld. még TP-Link és U-boot).
-
-
-
Tök informatív...
De az tuti hogy valami másképpen van az image-ben, amit újjáépítesz. És ráadásul az elején.
1/7; ezek a partíciók lehetnek az image-ben? Bár akkor a méretet rinyálná, ha az nem stimmel. Vagy a Fastboot van levédve (ha az az a része)."De találtam egy piszok jó eszközt, az AmlogicKitchen-t, amit frissít is a fejlesztője. "
Nosza, kell írni a fejlesztőnek, hátha tudja, mire dob ilyen hibát a cucc.Másik lényeges lenne az imgMeta és az MMapped érték jelentése. Utóbbi nekem gyanúsan a flash kiosztására utal - na ez is olyan, hogy kb. az tudja, mit akar ezzel a progi, aki írta
ADB-n nincs valami log boot közben? Vagy ha van ezen soros, akkor azon?
-
-
Nem értek ehhez, de nagyon úgy tűnik, hogy a MMapped és az imgMeta valami olyasmi, amit az image-ből kéne számolni, és ha nem megfelelő érték van ott, akkor nem indul el, mert vagy hibás címzés van, vagy checksum ellenőrzés hibára fut.
dd-vel meg azért megy fel, mert az nem foglalkozik semmivel, csak ír.
-
ksanc
őstag
system.img: itt a történet vége, ha jól értem a fórumokat. Android 10-től kezdve lehetséges a /system fájlrendszert shared_blocks feature-el formázni (tehát semmi köze a problémának a metadata_csum-hoz) amitől azt többé nem lehetséges írható módban csatolni. Jellemzően gyári firmware-k használják ezt előszeretettel.
Vagyis hiába rootolom a boot megoldással is, a készüléken sem lehet újracsatolni írhatóan. Nincs is /system csatolási pont egyébként.
Hát ez szívás. -
Joshi
titán
Szerintem a SubRip tud más fps-el újrakonvertálni feliratot (lehet hogy erre pont egy másik progi jó
). A lényeg, hogy vannak ilyen progik, utána kell nézni. Én addig szoktam keresgélni az opensubtitles.org oldalon keresgélni, míg egyszer csak lesz egy jól működő felirat.
(#96824) kulup igen, ahogy kulup is írja, lehet hogy a subtitle edit erre jobb megoldás.
Ha az FPS nem egyezik a videó és a feliratnál, azt sima időzítéssel nem lehet orvosolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- Androidos tablet topic
- Motoros topic
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest